dissabte, 4 de juny del 2011

de festa de la Mar (momento terraza)

Moment bitàcola (juraria que en Jean-Luc Picard es va passar nou temporades dient bitàcora, però no es pas el que pensa el corrector de català).
El que us vull dir és que avui no hi ha entrada estrictament gastronòmica, sino una petita entrada amb funció d'album de fotos on per cert també hi surten altres gastroblocaires.

Si us poso la foto que indicava on es celebrava la festa segurament alguns podreu deduir quina blocaire pot tenir aquest sentit de l'enginy i de les referències icòniques gafapàstiques (sense ser-ho estrictament, de gafapasta, vull dir).


En efecte, la Mar ( que és blocaire) es molt més que una gafapastes. Perque acumula la seva pàtina cultural, la dobla i quadruplica però alhora es desfà sense miraments del snobisme que domina l'habitual sector modernacu de la ciutat comptal.

Ens va convidar al que serà probablement el moment de la meva vida més similar a un anunci de Martini: Terraza enorme de colores, con vistas a vestidos de verano, banda que toca canciones i... goig de viure.

Allà vem coincidir amb il.lustres blocaires, com podeu apreciar a la foto (Massitet and kisumenja, Pilar and Josep M., enRoger, la Maida, en Francesc... i a la foto també la reina del meu cor i la meva super-xermaneta). Per cert, que els massitos van portar coc de Vinaròs, així que vem tenir regal doble: festa i coc.
Com diu la joventut d'ara... tkgas.


La festa estava tan ben organitzada, que van tenir el detall de posar gots de litro per als ansiosos com un servidor. No em direu que potser no és el summum de la fisneria, i que aquest detall mai sortirà a un anunci de Martini.
Pero no importa, perque sincerament... mireu-me i digueu-me si jo tinc tampoc cap possibilitat de sortir-ne, a un anunci de Martini... no soc precisament un representant del putu luju.

Per cert que la Pilar ens va portar un cava excel.lent de 30 mesos en rima que va ser una autèntica delicia provar mentre escoltavem les serves explicacions expertes sobre les diferències que hi ha entre el cava i el xampany, sobre que és la rima (repòs després de la segona fermentació), guerres comercials entre marques, etc... Aquest sí, un putu luju.

O sigui, que vem riure molt, vem gaudir molt i a sobre a la Mar, perica comfessa i militant algú li va regalar no una sino dues piruletes de gominola amb forma de l'escut del Barça...


Moltes felicitats Mar, i gràcies per la invitació a una vetllada tan maca, divertida i amb tan bona companyia!!

I per continuar amb la bona energia de la nit, una mica de música positiva d'un grup que va sortir ahir parlant amb el Josep Angel i la Susanna!!


4 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

Me fa una ilu ktecagas és el gran resum! Gràcies a tots, m'ho vaig passar molt bé!

starbase ha dit...

Gràcies a tú per convidar-nos :)

Ruben ha dit...

El got de litre resta -20 de glamour a l'esdeveniment XDDD

starbase ha dit...

Doncs -20 del got i -110 de starbase un total de -130 punts de glamour.

Menys mal que tenim +1000 de paso de tó :-P