dimarts, 28 de juny del 2011

de Really True Veritable Internet Spirit amb betes i clicksL'Anna és una noia que és simpatiquíssima i a part en sap un tou d'això del 2.0.
Sempre que entro al seu blog betes i clicks aprenc coses noves que van com a minim desde curioses fins a algunes de molt pràctiques.
I de vegades fins i tot les he aplicat a la meva vida digital.

I amb aquest esperit tan genuí d'internet que la caracteritza (comparteix, difón, somriu i socialitza) estrena un curs GRATUIT per a totes les persones que vulguin començar un blog.

Ah, que molts dels que passeu per aquí ja teniu un blog? No passa res perque he preguntat i l'Anna ens assegura que alguna cosa nova i interessant també hi trobarem els veteranus!!

Però també em consta que alguns dels que passeu per aquí ho trobaran d'allò més interessant.... O NO? Eh estimado progenito? :D

La mare de la criatura explica millor que ningú de que va la cosa A LA SEVA ENTRADA. Però aquest breu resum us ha de servir per copsar l'esperit de la cosa.

El curs és OBERT a tothom que li interessi i TOTALMENT GRATUÏT. Només cal que segueixis els articles que anirem publicant a partir de dilluns que ve, 4 de juliol i fins a final de mes, cada dilluns, dimecres i divendres.

Si hi passeu encuriosits, us recomano que feu una volteta per el barri.
Ja veureu com hi trobeu coses boniques
(potser no tant aquells que li tenen mania al 2.0 de la xarxa social, algun dels quals anonimeja per aquí hahahaha)

No se exactament com es posa un d'empeus per aplaudir amb les orelles en aquest agitat món de les xarxes i els internets.

Però us asseguro que quan em trobo iniciatives com aquesta (o com la d'en Martí compartint tot un any d'aprenentatge de forma altruista...) se me pone gallina de piel.
Es clar que si algú es fixa en que l'afortunada guanyadora de la memoria impresa del Martí és l'Anna... li pot semblar tot una mica endogàmic! hehehe.
El random és així, senyors!!!

Això sí, de cara a l'estiu i gràcies a betes i clicks... a alguns sen's ha girat feina!!!!


5 comentaris:

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Bueno, si que me apunto a ese cursillo a esas clases, nunca está de más aprender cosas y siempre tenemos que aprender.
en mi caso, no domino a la perfección este mundillo bloguero pero os pido que mantengáis el traductor, me cuesta un montón el catalán, no tengo remedio.
Contar conmigo, y prometo se una buena alumna y difundirlo por todas partes, me parece una idea realmente buena e interesante.
Os felicito a ambas y espero al 7 de julio a ver con que me encuentro.
besotes

starbase ha dit...

Elena, Anna es nena pero aquí un servidor es nene heheheh.

Pero vaya se agradece aunque la felicitación es para ella. Yo solo me hago eco de su propuesta :)

Ivana ha dit...

pues voy palla paapuntarme que segur que aprenc alguna cosa!
petonets

LILE ha dit...

Jo m'apunto que ho he d'aprendre gaire bé tot!
Petons,
Esther

Ruben ha dit...

Millor no parlem del random, que tinc unes paelles per aquí que van fantàstiques ;-)