divendres, 12 d’agost del 2011

del campió mondial de air-hot-dog...

Els propers dies han de ser el nostre 'descanso del guerrero' anual, es a dir que en realitat seran el 'descanso del pringao que no pegó el pelotazo' anual.
Però no ens queixem, perque tenim feina i ganes de fer-la.

I com que tot sovint a les nits m'he quedat veient la GRANDIOSA serie 'The Office' i perque és tan bon actor que em fa creure que realment s'ha ennuegat amb un troç de hot-dog amb cansalada i canyella (ecs!)...

Començem la serie dels posts vacacionals amb el càsting de Steve Carell per a la pelicula 'Anchorman'. Durant aquests dies la relació gastronòmica podrà ser més laxa, però sempre existirà. En aquest cas val la pena veure l'equivalent al campió mundial de air-guitar en hot-dog-guitar.


El personatgé té cocient intel.lecutal 48... així que si us pregunteu on aconsegueix aquest hot-dog amb cansalada i canyella per sobre (ecs!), la resposta és al cubell que hi ha al final de la barra del self-service!! (podeu veure la escena final tal i com surt a la película al segon vídeo, també es poden activar els subtítols en anglés clicant a la icona 'cc' i activant la transcripció d'audio).
Val la pena aguantar fins al 1:45 segons quan comença a congestionar-se per el riure mentre menja l'entrepà. É un actorasso mú digno de admirá!!


Steve, ERES EL PUTO AMO.