dimarts, 4 d’octubre del 2011

de cutting-iBoard. La app definitiva...o no...

Osea, sabessssssss es que en casa pues somos como muuuuuy fans de Apelllllllll.
Y lo usamos para todo, osea, pero para todo para todo. Justo ayer me bajé la app Cutting-iBoard y se corta mucho mejor que con mi tabla de madera windows...


Aquesta IPAD-taula es falsa, es clar.
Però m'ha resultat divertit el 'conceto' i  realment de vegades cal riure una mica de tota aquesta guerra comercial i de màrketing que es porten les grans empreses. Que ens discutim per la tonteria del futbòl ja està passat de rosca, però que en segons quins fòrums es dediquin a llençar-se destralades digitals entre uns i altres .... nois! perque no sortiu al carrer a coneixer gent!! :-P

De tota manera, li falta en Gordon Ramsay fotent la bronca desde la pantalla: Això no està ben tallat!! Vas tort!! En ma vida havia vist un fucking cuiner tan fotudament sapastre!!... ja sabeu... estil Ramsay.

El mèrit és del  Sr. Timarthy i les fotos utilitzades per al muntatge són  aquestes.


I la font original on ho vaig trobar és Microsiervos.

4 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Caram, caram!!! És que hi ha gent que té poca feina o moltes hores per pensar!! És del tot sorprenent, aquest ipod - tablet... suposo que, a més, deu ser pràctic i tott! Bona troballa.

Ricard Sampere ha dit...

Quina angunia de pensar un ganivet lliscant per sobre la pantalla de l'IPad..... !!....:)

Chez Silvia ha dit...

Segon diuen no és ratlla.....però clar jo no ho probaria!!!

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

pero de donde has sacado eso? me dejas alucinada jaja
y en cuanto a noviembre, espero que efectivamente venga diciembre, enero y así hasta que de viejecita y arrugadita me quede por los 90 añitos.
miles de besos