divendres, 7 d’octubre del 2011

de Gordon Ramsay home experience

Que Gordon Ramsay és un dels meus cuiners mediàtics preferits ho tinc claríssim. És veritat que el seu programa 'Pesadilla en la cocina' és efectista i convenientment exagerat, però també ho és que el paio sovint ha de dedicar més esforços a fer aterrar a la realitat als xefs i propietaris que no pas al disseny de plats i remodelació de la carta.

En tot cas, és cert que la fama de aspre i malcarat el precedeix tot i que personalment la trobo exagerada.
De tota manera ell la potencia i explota, i per això en aquest anunci d'una linia d'electrodomèstics casolans juga exageradament amb la 'por i respecte' que provoca la seva figura.

Jo, m'ho passo teta amb ell. M'encanta!!!

5 comentaris:

Sara Maria ha dit...

M'encanta!!!!! Hhahahahahaaa...

Miquel ha dit...

esta bien y original es

Anna - Betes i Clicks ha dit...

Jo també em declaro fan absoluta del senyor Ramsay!

M'encanta el seu programa de les "pesadillas" però encara no he vist mai els altres que fa amb concursos de chefs, estan bé?

M'encanta l'accent que té i quan es cmença a posar de mala llet i comença "what the fuck is this fucking fuck fuck..." i coses per l'estil. Vistos en anglès són uns cursos de vocabulari d'allò més complet. ;-)

L'any passat vaig anar a un dels seus restaurants a NY (a l'hotel The London), em va agradar molt però, comparat amb el que es fa a casa nostra tot tenia un punt clàssic molt afrancesat.

Has cuinat alguna recepta seva?

Teresa ha dit...

Molt bo!!! quina cara d'acollonit!!! també m'agrada molt aquest cuiner!! bon cap de setmana!

Anònim ha dit...

A casa també som fans totals del senyor Ramsay!!!