dimarts, 18 d’octubre del 2011

de Ferran Adrià al #gastrotechdays (audio doc)

Aquest dilluns alguns privilegiats de la vida blocaire vem poder assistir a la jornada del #gastrotechdays a Barcelona. Organitzada per Eurobloggers (Txaber i Guitián), Telefònica i elBulliFoundation.


Com que la jornada va ser intensa i llarga, fraccionaré la crònica en etapes. Així vosaltres podreu triar i remenar, no us atipareu i jo podré respirar també una mica. Avui em toca la part més fàcil, perque no em fa falta escriure gaire.

Diria que per atzars de la tècnica us porto una exclusiva mundial. Mundial? Doncs jo crec que el document sí. La xerrada era pública però crec que el document només el tinc jo. AHIVALAOSTIA!!

La introducció de 25 mins que va fer en Ferran Adrià a l'auditori per a presentar les jornades i plantejar algunes preguntes sobre la gastronomia, els blogs, internet i la tecnología en general.
No tinc el video, només vaig enregistrar l'audio, per allò d'economitzar bateria que feia falta per a tota la jornada.


L'audio no és perfecte, però s'enten perfectament i crec que és un document d'alló més interessant :)

Al tanto, que no vull dir que estigui dacord en tot el que es diu en el mateix (i es clar, només parla una persona). Els punts de vista de la jornada els aniré analitzant i 'discutint' amb els propers posts, quan analitzi els continguts dels panels de debat que van omplir el matí i també la resta de tallers de la jornada.
Us asseguro que hi haurà temps per tot, que hi va haver molta teca! :-P
 
Conyes i brometes sobre notices bomba a una banda, estic content de poder contribuir amb aquesta gravació i de forma ben humil a l'esdeveniment.No tant desde la difusió de la seva existència, que és ampliament coneguda sino aportant aquest document de contingut.

Gràcies a Txaber i Jorge per haver-me convidat i també gràcies a tots els companys blocaires amb els que vaig compartir una jornada llarga, intensa i emocionant :)

10 comentaris:

Miquel ha dit...

gracias por compartirlo asi al menos lo que no pudimos ir fisicamente nos enteramos de algo
Voy a ver el video
bona nit

starbase ha dit...

Miquel, igual al ponerlo en Youtube parece un video pero es audio.
:)

Marta Padenous ha dit...

El que jo et deia: NO PAREU!!!!!!!!!!
(és envejota sana, deix estar!!!)
Ptnts

Tapa't de tapes ha dit...

ostres, quina sort!!! Veure i escoltar el Ferran Adrià en directe... per què m'agrada tant aquest home? Mare meva, potse la locució no és el seu fort però ho compensa amb la seva genialitat. Fantàstic, gràcies pel vídeo!!!

MaryLou ha dit...

Quina sort!!!! gràcies per explicar-nos-ho!
Petonets

Gemma ha dit...

Ostres, Òscar, l'àudio és horrorós :(
Em fa ràbia però no entenc gairebé res... i això que m'agadaria molt saber l'opinió del Ferran Adrià sobre els blogs!
Quina sort poder assistir a aquesta jornada! I quina enveja també, je je je... ;)
Bueno, seguiré intentant desxifrar la gravació mentre espero els propers posts que prometen ser molt interessants.

las recetas de ella y el abanico ha dit...

A mi sempre em costa molt entendre el que diu, però ja m'agradaria haver compartit una estona amb ell. Diuen que és el Dalí de la cuina,però jo sempre el veig una bona persona i sense fums. Em cau molt bé!
Petons

starbase ha dit...

Marta,la veritat és que la cosa està intensa les darreres setmanes :)

Marina, és curiós la capacitat comunicativa que té tot i que és evident que no és precisament Iñaki Gabilondo amb un micròfon. Però te força interior i es transmet.

MaryLou, de res dona. Només faltaria :)

Gemma, es que amb un mòvil poc podia fer al tema de l'audio. Ara bé en Ferran segons la meva opinió no té clar qué és i qué no és un blog gastronòmic. Es pensa que els blogs gastronòmics són els que parlen de restaurants i els de recepta són d'alimentació. Això m'ho va dir en un descans entre activitat i activitat. O sigui... va a ser que no, Ferran.

Recetas, no sé si és un Dali. Jo es que personalment no soc gaire amant de la obra de Dalí, la veritat. És especial,això sí i transmet una energia diferent. És com estar amb algú que té les idees molt i molt clares... doncs això em va semblar. Tot i que tenir-les clares no vol dir tenir sempre la raó. Per suposat.

Fem un mos ha dit...

Quin luxe noi, esperem la resta d’informació
Una abraçada

Txaber Allué Martí ha dit...

Gràcies a tu, Oscar. Salut!