dijous, 27 d’octubre del 2011

de grans (GRANS) clàssics en humor gastronòmic (Monty Python)

Fa pocs dies parlava amb els amics, xefs i blocaires Xesco i Panxeta sobre els extraordinaris Monty Python I el seu magnific show 'The Flying Circus'.

En honor seu he googlejat una mica i aquí els tenim en un gag on s'enfoten del 'llepaculisme' exagerat que podem trobar  en alguns dels restaurants de més alta alcurnia. Suposo que també per culpa dels clients.

Tot i que en aquest cas s'ho fan tot solets els cambrers, maitres, director i ... atenció a l'aparició del xef perque la trobo simplement descollonant. 
Xesco, Panxeta vosaltres sou xefs... ja em direu si dins del personal del restaurant el que ha d'estar més boig és el xef... atenció al minut3 amb 17 segons.


De regal, aquest fantàstic sketch alimentari on apareix la paraula 'Spam' (una mena de carn enllaunada que va alimentar molts soldats anglesos a la Segona Guerra Mondial contracció de les paraules 'spiced ham').


Diuen les males llèngües que el ús esporàdic que feien els Monty Python en els seus programes d'aquest mot (algú podia sortir cridant SPAM en qualsevol moment) va ser la causa que finalment el correu indesitjat que apareix sense cap mena de solta ni volta a les nostres bústies s'anomeni...SPAM


No se si es veritat, però si non e vero é ben trobatto. Un gag absurdament delirant a l'alçada de la resta de la seva obra. GRANDES!!

5 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Curiós això de l'SPAM!!! Que bo!

Ricard Sampere ha dit...

Amb la poca corda que jo tinc... :)).

Però amb lo que em carreguen els serveis empallagosos, aquest acabava empassant-se la p* forquilla....

:)

Pantxeta ha dit...

SIN DUDA. El más loco tiene que ser el chef, su deber es dar ejemplo y adoctrinar neuronas que trabajen a 300 salsas por hora, moldear vértebras que se salten todos los peajes y filos que rebanen el asfalto (culinario, como el de X.G.).
Fíjate que mueren los de sala y Mungo sobrevive ;-)

josep ha dit...

El gag de la forquilla bruta es delirant i excepcional.
Per cert, els anglesos menjant aquesta carn envasada i tot, van guanyar la guerra?, això encara em sembla més excepcional.
Una abraçada

Fem un mos ha dit...

Grans Molt grans els Monty Python
Una abraçada