dimecres, 7 de novembre del 2012

d'Islandia, paisatges comestibles

Sabeu per qué Islàndia #molamazo?

No és només perque allà van agafar els banquers especuladors i en comptes de rescatar-los i ajudar a desnonar a 400.000 families com es fa aquí, ells els van posar una poma a la boca i els van passar per el forn metafòricament parlant.

No és només perque a Islàndia van parir aquesta dona extranya de veu juganera anomenada Björk que durant anys no coneixia el concepte de depil.lació de la zona de les celles que queda entre els dos ulls.


No és  només perque tots sabem que el bacallà ha de ser d'Islàndia, sempre d'Islàndia. Encara que realment no ho sigui, cal dissimular. Recordo a l'inefable Mikimoto presentant a la cantant anterior dient justament 'el bacallà d'Islàndiaaaaa!

I és un pais que Deu Nostre Senyor va crear amb calefacció subterrània incorporada, que no em direu que no és realment un privilegi universal. Com el vapor aquest que surt de les clavegueres de NY a les pel.lícules però sense contaminació ni quisca industrial.

Islàndia #molamazo per tot això i també perque te uns paisatges que se caga la burra de bonics. Son tan bonics que t'els menjaries. I sino, que li preguntin a la Eszter Burghardt, artista que s'ha curran uns fantàstics paisatges comestibles islandesos.


Paisatges comestibles, fets amb pa de pessic, xocolates i altres elements dolços.
Lava for dessert


Milky dip

Coco Ridge


Lava cake


1 comentari:

rhuandsam ha dit...

Islàndia és ESPECTACULAR i aquestes fotos són increïbles! (Jo sóc més de sigur ros)