diumenge, 18 de novembre del 2012

de Ca l'Esteve al Via Lliure RAC1 (Marta Carnicero)

Avui Marta Carnicero ha parlat del Restaurant Ca l'Esteve al programa Via Lliure de RAC1. Xilena i gol per l'escaire ja que sense cap dubte és una de les grans ràdios 'prescriptores' (ara en diuen influencers, estic desactualitzat) de casa nostra.

La Marta ho ha explicat molt i molt bé, (molts dels benvolguts i bojos lectors ja coneixeu que yours truly és usuari i ionqui dels esmorzars de forquilla d'aquest racó del paradís situat a Can Oliveró). De fet soc fans i ionqui de la casa sencera i gens objectiu perque aquesta familia em té enamorat. A sobre el Xef in command és amic, blocaire i altre cop amic.

Així que no he pogut ni he volgut tallar-me un pél i m'he currat un cortaypega del reportatge radiofònic per a penjar-ho aquí al blog. La Marta ho pot dir més alt, però el tècnic de so li tallaria el micro. Més clar no ho pot deixar, la veritat. Me n'alegro per aquest grup de currantes de Can Oliveró, sincerament.



Com a suport audiovisual, us poso unes petites imatges de les excursions per l'hort gegantiàsic de Ca l'Esteve, el seu celler i la seva cuina. I així els pocs que encara no el coneixeu li poseu cara al Xesco Bueno, ecce Xef.