divendres, 16 de novembre del 2012

deo perfume candy. La fí dels temps

Diu una canço de Sidonie 'es que te salen rosas de la boca' i no es pot ser més cursi.
O potser sí? Qué passaria si una ment demoníaca abduida per el costat nyonyo de la força inventés uns caramels que quan els menges fan quefacis olor de pètals de rosa? Però no parlo de l'alé, parlo d'olor corporal. Una mena de colònia interior extranya i perturbadora.

Això deixa en una anècdota simpàtica que Disney hagi comprat la franquícia Star Wars!
Siguem seriosos, no se quin altre signe dels temps voleu per a admetre que la decadència de la civilització és total i inevitable. Un depravat ha descobert el geraniol, i ens vol fer a tots fotre olor de geraniol a través dels caramels!! VETE A TU PUEBLO!!

A deo perfume Candy caminen amb pas ferm cap a la extinció de la especie. És un producte real a la venda i els del departament de màrketing fins i tot tenen un apartat de FAQ on expliquen com funciona:
How does the fragrant effect work?
To enjoy the benefit of the rose fragrance, we recommend one serving size (4 pieces of candy) to a person weighing 145 pounds. You should allow the geraniol time to slowly evaporate through your skin before expecting the fragrance.
In other words, if you enjoy one piece of candy and start sniffing your shirt a few minutes later, you are unlikely to smell the fragrance :-). Enjoy at least four pieces and let your body metabolize them. If you are being active – working out, dancing, or playing a sport – you will enjoy the effects sooner!

Com funciona l'efecte fragant?

Per gaudir dels beneficis de la fragància de roses, es recomana una mida de porció (4 peces de dolços) a una persona que pesa 145 lliures. Vostè ha de donar temps geraniol s'evapori lentament per la pell abans d'esperar la fragància.

En altres paraules, si vostè gaudeix d'un tros de caramel i començar a olorar la camisa uns minuts més tard, és poc probable que olori la fragància :-). Gaudeixi d'almenys quatre peces i deixi que el seu cos les metabolitzi. Si vostè està sent actiu - fer exercici, ballar o jugar un esport - podrà gaudir dels efectes abans
!

Es pot ser més ñoño? Perqué no fan un caramel que et faci olorar a patates braves? O a pa amb tomàquet? o ja posats... fem-ho bé! Uns caramels que et facin olorar a pernil ibèric de gla!! Si és que és de calaix!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jeje, ho vaig sentir ahir a la Tribu de Catalunya Radio!
Gràcies!!!

Arantxa ha dit...

Hu sentu... no me lo creooooo!!!!

Gemma ha dit...

No sé pas on anirem a parar...
I també passa al revés: ara resulta que els perfums que estan de moda incorporen olors de menjar: xocolata, llimona, mel, maduixa...
No entenc res de res!