diumenge, 25 de novembre del 2012

d'arròs de llamàntol al Arenal de la Barceloneta

El meu tabic nasal, les meves maneres d'extraradi i jo mateix al complert ens partim la cara per un arròs caldós de llamàntol. Per un arrós de llamàntol maaa-to.

Així que quan vaig rebre el regal per part del restaurant d'un dels packs de Sabor a Mar no m'ho vaig pensar i ja vaig començar a salivar per endavant, que és com saliven els poetes patilleros de la estovalla. I a més, tot el que ja hagis imaginat i gaudit per endavant no t'ho treu ningú. Sobre l'assumpte de que sigui un obsequi  i les seves implicacions ètiques el soluciono ràpid: jo no faig crítica de restaurants i sempre explico quan ha estat un regal.. així que no seré jo qui renuncii a l'arròs de llamàntol!!

Aquests packs són l'alternativa golafre als packs de regal que et permeten fer un cap de setmana en un spa, un hotelet de la Cerdanya o un resort medieval de Soria. El sistema és el mateix: truques per reservar, dones el teu codi de tarja i ja no t'has de preocupar de res més. I com veieu a la foto següent, hi ha tres models diferents on triar: arròs de llamàntol, arròs de llamàntol i arròs de llamàntol.


Nosaltres, contra tota prescripció mèdica i sentit comú vem optar per convertir un dissabte al vespre en una nit especial. La veritat és que el plats són tan generosos que no puc més que aconsellar que si us agafeu el pack ho feu un dinar. Ara que jo tornaria a escollir un vespre, molt més romàntic. Mai he presumit de ser un blogger raonable.

Vem escollir el restaurant Arenal per a sopar, situat a la Barceloneta a peu de platja i amb una decoració moderna i diàfana. Amb un personal molt amable i atent sense donar la pallissa ni marejar amb proximitats mal enteses. Chapeau.
El menú inclou una fritada de peix on el color blanc dels xanquets em va fer pensar d'entrada que potser no estarien prou cruixents: meeeeeeeeeec! error. Cruixents a tope com els seus companys xipirons. No en va quedar ni un, cayeron como chinches.


Una amanida Nicoisse amb vinagreta d'anxova fa de preludi vegetal a la estrella de la nit. La veritat és que el núvol d'ou filat em va agradar i li donava un toc podriem dir que cremòs al conjunt.



I finalment, un cop esmolades les eines, la operació llamàntol en arrós caldós. En plataco supremo de placer irrebutjable, racció Goliat i sabor com cant de sirena.

 


Per a acabar, ens ofereixen un coulant o un sorbet de limoncello a escollir. Sense cap mena de dubte recomano el sorbet ja que el coulant és un postre que en la meva opinió és massa pesat per a acabar un àpat tan generós com el que vem gaudir ahir.


En canvi el sorbet ens va refrescar i alleugerir la panxona i va ens va donar els ànims per a enfrontar el vivificant i frescot passeig nocturn fins a arribar al cotxe.



Info:
El preu del pack és de 79,90 euros (menú per a dues persones)
www.arenalrestaurant.com/sabor-a-mar/
(+34) 932 210 810 / info@arenalrestaurant.com



7 comentaris:

Gemma ha dit...

Tot això per sopar??? Entenc la recomanació, per dinar molt millor!
Apa quins regals, eh? ;)

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Et cuides molt bé, quina enveja "de la mala" jejeje, no, "de la mala" no, pero enveja a la fi.
M'agrada tot el menú, el coulant hauré sigut massa.
Que aprofiti!
Petons.

Miquel ha dit...

Amb aquest senyor àpat no m’estranya que l’aconsellis per dinar, un bon regal sens dubta-

Cuinetes ha dit...

Un àpat com una catedral!
L'arròs caldós de llamàntol era boníssim! I molt millor el sorbet de postre per ajudar a baixar la súper ració d'arròs! Una bona opció per fer un regal o sopar romàtntic! ;)

Unknown ha dit...

Holaa, he descobert el teu blog a partri del de la Marina, i m'he quedate nganxada amb aquest menu.
Em quedaré a seguir-te!
Una abraçada!

http://www.lamevaprimeracuina.blogspot.com.es/

Margarida ha dit...

I qui diria és el guapo que diria que no a un regal com aquest????
Veig que en el fons ets un romàntic!!!!
Petons a tots dos

Teresa ha dit...

Quin bon regal!!! i déu ni do del sopar, eh??? després a passejar una mica per la platgeta !Ja miraré aquests pacs, estan molt bé!