diumenge, 3 de febrer del 2013

de 41º d'Albert Adrià en 33 fotografies

33 fotografies per a 41 preparacions, el resum visual del sopar al 41º convidat per Estrella Damm Inedit. Poc més a afegir al que ja vaig posar a la meva crònica en aquest article al Gastronosfera. Però tenia ganes de resumir les imatges per a poder consultar de cara a un futur. "Documenta" em va dir un amic, documenta perque d'aqui uns anys ho podràs consultar si no ho confies tot al disc dur de la teva memòria. I jo vaig omplir algunes pàgines de la meva moleskine i alguns Mb de la tarja SD.


"Llegué el primero y tomé asiento a la napolitana: la espalda contra la pared y la jeta hacia la puerta para controlar adecuadamente la danza equilibrada y armónica del abundante personal (17 entre cocina y sala para un total de 16 comensales por noche) y de paso asistir a la expresión facial de mis acompañantes al llegar al templo. Los más granados, con el rostro tranquilo del que visitó las trincheras inevitables de la referencia bulliniana y algunos como yo con la mirada del búho, ojos desencajaditos por la ilusión."


Grandíssim sopar, compartit amb altres ilustres blocaires -no vaig preguntar com i perqué hi era jo també convidat. Ja sabeu que hi ha vegades que és millor que ningú es repensi res. Juassss!- i amb moment groupie molt i molt fort amb Albert Adrià assegut a la nostra taula durant més de una hora.
Com ja he escrit al article que us he enllaçat al inici... La porta de Narnia està a Barcelona.


1 comentari:

Gemma ha dit...

Simplement espectacular, imagino que una experiència per recordar tota la vida...
És d'aquells llocs on s'ha d'anar un cop a la vida, oi?