dissabte, 16 de febrer del 2013

de consomé de Dorito's, ehmmmm...uhmmm... ohmmm...

Sopa de Doritos... és això la cuina moderna?
Com aconseguir un consomé absolutament i prístinament clarificat amb sabor... de Doritos.  Massa història per a tenir brou de snack, jo de moment em quedo amb els galets i el brou de pollastre. Es clar que jo potser m'he fet gran....

Gràcies a Anna que ens ho va fer arribar!!

7 comentaris:

Gastroadikta ha dit...

ei mira'l! Bueno, ja ho sabem, si pot ser de Doritos tb pot ser de Pelotazos no? Ja mai més podrem si que no tenim sopa! XD

trifasic de baileys ha dit...

jajja quina recepta més.... ¿"rara"? amb el que m'agraden els doritos, nose pas si m'agradaria aquest consomé! massa feina! de moment em quedo amb els doritos sòlids, si un dia m'avorreixo i els faig líquids ja t'ho faré saber....

Ricard Sampere ha dit...

Amb la sinceritat que em caracteritza... "pos no"... :)

Marta Padenous ha dit...

Ostres! Crec que no!! almenys practiquem l' anglés!

Dolores-MiGranDiversion ha dit...

Uff, no se, habría que probarlo..
Bss

FRANCESC ha dit...

Això és per a "gomitar" (vomitar)!!! Ecs!!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Original si es, però em sembla que jo també em quedo amb el consomé classic de tota la vida.
Petons.