dijous, 14 de març del 2013

de sexcereal: cereals per a cardar més i millor :O

Atenció, detector de gastromonserga activat. Defcon4.

Us pensàveu que en alimentació probiotica ja ho teniem tot més o menys inventat, oi? Gràcies a la lamentable redacció de la legislació europea les marques ens han colat (i cada cop ens colen més) aliments-medicina que no ho són. Aliments cardiosaludables que ho són menys que menjar-se un platan, per exemple. En fi això seria tema per a una entrada diferent. Avui parlem de coses serioses, avui parlem de sexe.

El que jo no havia vist fins ara era rinxolar el rínxol i fer un mortal triple carpat: Mixturar el concepte de la potencia sersual potenciada per un aliment i el marketing poderòs amb diferenciació per gènere.
I es que ara ja tenim els nous serxcereal: als homes ens la deu posar més dura i a les dones us deu augmentar la humitat relativa.


El que no se és que pot passar si per exemple, ell es fot una tassa plena de cereals per a ella i ella es cruspeix els flocs destinats a machoman. Voldrà en Pepet de cop i volta més preliminars mentre es compra roba interior de blonda? Es posarà a roncar ella sense cap consideració en quan hagi acabat sense ni dir un trist t'estimo? (no dir t'estimo mentre es fa no compta, ha de ser al acabar!!)
Ahhhhh, quins misteris.

Jo si de cas no ho penso provar això de capgirar els cereals. Bé, de fet no penso tastar els cereals ni del dret ni del revés. Tot i que veient els seus anuncis, a mi em sembla que els de la gastromonserga cerealista tenen ben claret qué és el que fa venir gana: uns biceps poderosos i una Marilyn de manual. Que listos.

S'ha de reconeixer que els cabrons tenen gràcia.