diumenge, 19 de gener del 2014

del nou calendari culinari del Ejército de Tierra. Ayomá.

Si en els temps de Carme Chacón com a ministra de Defensa el mateix Ferran Adrià ja va col.laborar amb l'exèrcit, aquest any el calendari torna a tenir protagonistes de jaqueta i botons. Chicote, Arola, Freixa, García, Paniego, Morán,... fan receptes a les cuines de bases militars i es que diria que l'excercit veu en la cuina una manera de mostrar una imatge més moderna (caldria millorar el disseny, per cert).
 Ja el primer programa de MasterChef es va gravar en un ambient militar. Que dic militar, dic castrense que acollona més.

Jo soc pacifista (i parlo en general, res de banderes ni discursos identitaris: pa-ci-fis-ta). Un jodido posthippie de salón, així que ...inteligència militar, música militar, cuina militar :P


Qui el vulgui descarregar té una bonica versió en pdf a la web del Ejército de Tierra que inclou les receptes. De uno en uno, que hay para todos...
http://www.ejercito.mde.es/Galerias/Descarga_pdf/EjercitoTierra/Calendario/calendario_ejercito_tierra_2014.pdf

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Como cantaba George Brassens -y luego Paco Ibáñez-, "...la música militar nunca me supo levantar...". Y la cocina, en aquellos tiempos de la puta mili, tampoco. Así que nada de viva el chusco.
Berebundo de Atalante

Francesc ha dit...

Buf!!! Quina cosa! Jo també sóc pacifista, com tu, i no crec en els exèrcits. Menys encara en els exèrcits opressors.

Ricard Sampere ha dit...

Quina grima obrir això!!.... Fins i tot el nom "Ejército de Tierra" em dóna alèrgia...