diumenge, 26 de gener del 2014

de Pranez criança 2010


Fa unes setmanes vaig rebre un correu de part d'un company blocaire amb molts anys de pedigrí i que curiosament força vegades ha tractat al seu blog -en la meva opinió amb molt d'encert- el tema de les marques, els blocaires, la puresa espiritual i totes aquestes meta discussions que cada noranta segons apareixen en el món del 2.0 culinari.

Em va agradar la seva total transparència, ja que estava realitzant una feina de difusió d'una nova tenda online de productes gourmet high class, i així m'ho va transmetre. Em van demanar adreça postal i al cap d'uns díes vaig rebre aquesta ampolla de vi a casa sense cap altre compromís que tatuar-me amb una navalla toledana i a la natja esquerra en tipografia Comic Sans color Peach Passion  la marca www.gourmetpergaz.com.El vi que em van enviar és un Pranez del 2010, DO Rioja monovarietal de Tempranillo: "elaborado con uva 100% Tempranillo. Por su cuidado proceso de producción y la calidad de su uva, este tinto despliega gran equilibrio entre fruta y presencia de madera. El Pranez Crianza 2010 dispone de un envejecimiento de 12 meses en barrica de roble americano y francés, mezcla que le confiere variados y ricos matices. Se trata de un crianza rojo púrpura, con aromas a mora y arándanos y especiados como clavo y canela. En boca deleita con una entrada amplia, un recorrido con estructura y un largo final."

A la familia els va agradar molt,
i tenen molt més criteri que servidor en el tema vinater.
Us podria dir que al final he fet aquesta entrada per no haver de profana
r el meu cos, que el cuido com un temple. Però no es veritat, ho he fet perque m'agraden els mails transparents, perque em va agradar molt el vi i perque joder... em fan por les agulles.

4 comentaris:

Ricard Sampere ha dit...

Amb aquest aspecte, ja saps que la meva opinió està ben allunyada de la que es porta en la "familia blogaire".

Evidentment si un amic em demana un favor i no està contra la meva consciència, puc publicar algun post.. Però ha de ser un amic-amic.. no algú que es fa amic..

Però tampoc em vull allargar, doncs aquest tema sembla tabú i és massa fàcil "desautoritzar-me" dient (com ha passat aquesta setmana), "o parla clar o calla"...

De veritat la sola alternativa a callar, és denunciar amb noms i cognoms?.

En fi.. el debat de sempre i que sobre incomoda a més d'un, ja sigui xq s'imagina al·ludit o perquè té por de posicionar-se.

I'm #mosca_cojonera ... :)

starbase ha dit...

Bé, hi ha opinions per a tot dins la comunitat (sigui això el que sigui, heh!). I a mi m'agrada que sigui així perque jo mateix he canviat d'opinió al llarg del temps o sigui que imagina lo segur que em puc sentir ara mateix de estar en possessió de cap veritat certa.

En cap cas volia fer un post sobre EL TEMA, que en lo personal ja el tinc massa parlat i voldria digievolucionar cap a altres pastures més fresques :D

Jorge Guitián ha dit...

Buenas:

El blogger en cuestión era yo. Trabajo con una marca que está intentando hacerse un hueco en el mercado. No soy partidario de posts patrocinados ni de invitar a saraos a cambio de, cosa que, como sabéis, se estila mucho y sobre la que he escrito de manera bastante clara mis opiniones.

Sin embargo, no veo nada de malo en dar a conocer, sin ningún compromiso, un producto que te parece defendible a gente cuyo criterio consideras interesante. Sobre todo, a gente que consideras interesante porque sabes que no se va a andar con paños tibios en estos temas.

Cuando, como en este caso, se propone sin exigir una contrapartida yo, personalmente, no veo conflicto moral. Hay un producto, yo trabajo con él, me parece presentable, mi trabajo es darlo a conocer, no quiero comprar opiniones ni publicarlo en mi blog (no me parecería ético), pido permiso para enviar una muestra sin ningún compromiso, quien la va a recibir acepta... De verdad que si ahí hay un problema no acabo de verlo.

Saludos :)

starbase ha dit...

Mayormente y obviamente yo también lo veo así, de otro modo no estaríamos aquí comentando esta entrada concreta :)

Un saludo a ambos.