dimarts, 4 de març del 2014

de SORTEIG d'Invitacions a taller doble amb Pastisseria Rodellas i Embotits el Montseny

El proper dissabte 22 de Març i en col.laboració molona amb la familia Rodellas -neulesrodellas.com- de Sant Celoni, hem organitzat una sortida gastroblocaire per a fer dos tallers gratuits (per invitació via sorteig).

El primer sobre el.laboració d'embotits artesans amb la gent d'emobtits El Montseny. El segon a l'aula gastronomica cooktime on farem un taller participatiu de tapes creatives, postres i alguna sorpresa que de moment no estem autoritzats a difondre.

Serà el dissabte per la tarda, i els dos tallers ens ocuparan la mateixa en bona companyia (el millor dels blocs...són els blocaires) i segur que aprendrem una pila enorme de coses. Us hi voleu apuntar? Només cal que deixeu un comentari en aquesta entrada i ja esteu inscrits al sorteig de les 8 invitacions. Donarem prioritat als participants que tinguin blog, que per alguna cosa són tallers de 'gastroblocaires' :)

Us animeu?Deixeu el vostre comentari per participar al sorteig! Els guanyadors el proper Dilluns dia 10 :)

22 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo m'apunto.....si sí sí.... Embotits i pastissos!!!!

Fem un mos ha dit...


Oscar apunta’ns a tots dos. Moltes gracies
Una abraçada

Cuinetes-Carme ha dit...

Eiii, m'apunto! Petons

Sara Maria ha dit...

M'apunto!!!

Cuinetes-Carme ha dit...

Eiii, m'apunto!
Petons

Unknown ha dit...

Porfa, m'apunto....... que xulo!!! Gràcies, Oscar

Anònim ha dit...

Lelelele!!! Ens ho pasarem d'escandol!!

Ines ha dit...

Apa, toco fusta!

JUEGO DE SABORES ha dit...

Méteme en el bombo a ver si tenemos suerte.
Saludos
Blanca de JUEGO DE SABORES

Joanjs ha dit...

Hey nosaltres tambe ens apuntem, Oscar feu-nos un forat
Angels i Joan

Marta CuinaDiari ha dit...

Jo vull!!! Embotits, tapes, postres.. totes les propostes són molt temptadores. ...creuem els dits!!!! Marta

MaryLou ha dit...

Buenas!!!! jo també m'apunto!!!!
Petonets

abril ha dit...

jo tambè m'apunto!!!

Anònim ha dit...

Si, ens agradaria venir!!!

Anònim ha dit...

Nosaltres també volem!

Gemma ha dit...

Apunta'm!
Moltes gràcies!!

Unknown ha dit...

oleole! visca els gastroblocaires tallers!

Unknown ha dit...

oleole! visca els tallers gastroblocaires!

Sara ha dit...

Ui ui ui, jo també m'apunto!! :)

Unknown ha dit...

Eiiii, i tant que ens apuntem la Mònica i la Pilar del blog Quinabonapinta. Gràcies!!!

Cuinagenerosa ha dit...

mola! apunta', sisplau!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Molt interessant, m'agrada i m'apunto. Gràcies.
Petons.