dissabte, 21 de juny del 2014

del cicle de la Excelencia. Si quieres Gastromimix toma dos tazas


Quan en Pantxeta i la Julia ens va donar el disgustillo d'ampliar horitzons, desplegar ales i volar oceà enllà fins a la terra Colombiana ja tenia la forta convicció que el seu talent i la seva creativitat fèrtil els farien triomfar. Gràcies a ells i a la seva finestra privilegiada he pogut albirar una mica d'aquesta societat que els acull.

Ells han crescut també amb la experiència, es clar. A través dels missatges i comunicacions que escalfen una mica les milles nàutiques de l'Atlantic he anat veient com noves paraules, expresions i mirades es sumàven a la seva realitat. També s'ha notat en el seu blog original, Gastromimix, on amb el Xesco sovint dibuixen realitats amb paraules de cuiner amb els ous pelats de fogó i lectura. Que ha guanyat noves mirades.

I la bona noticia és que ara també tindran veu propia en un mitjà de Colombia, un mitjà important i poderós.

El Tiempo acull a partir d'ara també un Gastromimix Colombia Version, i el millor és que això no vol dir que el Original Gastromimix no continui exàctament igual amb el seu camí de tecles. En definitiva, que uns amics estan d'enhorabona, triomfant pas a pas en la seva aventura vital i que si querías Gastromimix ahora vas a tener dos tazas. Adelantes las atxas, licenciado i moltes felicitats :P