dimarts, 23 de setembre del 2014

del Portillo de la traición - Zamora. Gran descobriment.

Excel.lent local de tapes molt ben treballades a preus més que raonables que vem conèixer durant aquest estiu. El Portillo de la traición, a Zamora, te una oferta clarament diferenciada dins de la ciutat. Amb unes tapes de perfil modern sense excentricitats, cap toc vanguardista però sí moltes ganes de presentar els platillos amb gust i sobretot amb sabor.
No es pas que ens quedi al costat de casa, la veritat, però ens hem quedat amb moltes ganes de tornar i si algun cop tornem a estar per la zona, segur que hi tornarem!

Bacallà en tempura negra, sembla carbonilla però és una cruixent tempura amb tinta de calamar. Dins, un bacallà cuit just al punt i molt ben dessalat. Excel.lent.

Mega croqueta del copón. De chipis (txipirons) amb allioli negre. Espectacular. Bona també però no tant la de botifarró.

El local és senzill i sense luxes, no hi ha taules per seure però sí unes taules altes amb tamboret a l'entrada i per suposat una barra on pillar el material fungible.

La tripulació, (Charlie i Rebeca) simpatiquíssims i amb molta empenta. Felicitats.

Boníssim pollastre arrebossat amb patates xip i un guacamole per a acompanyar. Crunch, crunch i crunch!!

Un tentempié ligero, que vamos con prisa... heh!


Deliciós tartar de vieira i gamba amb ajoblanco i ajonegro. Sensacional la textura i el toc refrescant del conjunt. De lo milloret de la jornada.

Tonkatsu de llom de porc, versió japonesa de la salsa barbacoa amb un punt de mirin i unes mandonguilles sucoses i menudes. dificil de menjar amb els pals però igualment bó :)

Com es veu a la foto del conjunt, també fan patates tipus brava que deixen combinar amb varies salses a escollir.
Mireu els preus... son ajustadíssims per la qualitat que donen. Està clar que a Barcelona serien insostenibles. 



Al costadet mateix de la gran plaça central, zona tranquilissima i peatonal. Com us he dit... ja estic desitjant poder-hi tornar!!

Portillo de la traición
Herreros, 6 Zamora 49001
facebook.com/barportillodelatraicion
679351384