diumenge, 30 de novembre del 2014

de ràdio: on menjar canelons al Via Lliure de RAC1


La ràdio em flipa, i els canelons em sulibeyen (sulibellen? zulibeyen? who cares...).
Ahir vaig tenir gran conjunció astral durant vint minutets parlant de llocs on jalar canelons i alguns aspectes colaterals del menjar per un tub. Va ser al Via Lliure de RAC1, conduit per Xavi Bundó (un locu del devorar, se li nota) i sobretot gràcies a la Cristina Gaggioli, la guionista molona que em va contactar de part del programa. Sincerament, quina enveja el que gaudeixen fent el programa i com riuen fins i tot fora de micro.

Sobre els canelons, jo portava quinze llocs preparats per esmentar tot i que al final no els vaig poder dir tots. Però a canvi els oients també en van dir un munt i repartits per tota la geografia catalana. Us deixo l'audio per als que tingueu ganes de fer visites de camp i safari tubular.


1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agraden tots; es a dir: tots. Ara-be (que vol dir moro), els fets a casa per sant Esteve, uau!
Salvador, Nen del Sucre