diumenge, 5 d’abril del 2015

dels dibuixos de Laura Dou i la xocolata dels germans Rodellas


Hi ha qui a banda del sentit comercial -que per si mateix no és tampoc cap pecat imperdonable- sap afegir valor humà a quasi tot el que es proposa. Els germans Rodellas van combinar la seva xocolata amb l'obra de l'artista Laura Dou durant la Setmana Santa del 2014. Jo ho he vist avui en el seu Facebook i m'ha semblat tan maco que no m'he pogut resistir a còrrer per incloure-ho al meu blog. M'ho he fet a sobre, amb perdò.La Laura és una artista de Sant Celoni que té només un 5% de visió i té la Síndrome de Down, fa uns dibuixos coloristes i divertits que encomanen alegria. A mi m'ha alegrat tot un diumenge, Moltes gràcies!


2 comentaris:

gloria ha dit...

La Laura es un model a seguir.

gloria ha dit...

La Laura es un model a seguir