dijous, 2 de desembre del 2010

de nou, la realitat sempre guanya...

A l'entrada anterior parlàvem de gadgets inútils desde un pretès tò humoristic i amb els límits evidents de la nostra imaginació.
Però qué passa quan un visionari REAL decideix engegar un projecte per a fabricar un producte REAL basant-se en una visió diguem-ne que particular del que representa xupar un Chupa-chups?

A en Junichi li va semblar una bona idea muntar un braç de minipimer al revés, conectar-lo a un computador i ajustar-li un suport per on inserir un Chupa-chups. De forma que desde l'ordinador pots escollir que la vibració del caramel et transmeti una determinada sensació (focs artificials, vibració d'un avió, pica-pica, ...).

El sistema aprofita la coneguda capacitat de transmissió de só a través dels òssos cranials per a provocar de forma intensa aquestes sensacions amb la vibració mecànica del seu minipimer 2.0.

El caramel literalment et transmet el só a la mandíbula i d'aqui fins a l'oida. A part tenim les vibracions mecàniques evidents que també produeixen sensacions al paladar...altra cosa és si té cap sentit sentir i escoltar focs articials a la boca mentre menjes un caramel de pal!!





A veure, Junichi, em sembla que t'estàs equivocant de molt. T'ho dic en confiança.

El teu negoci no està lligat precissament amb els caramels de pal. Hauríes de trucar als senyors de Private, de Playboy o així per comentar la teva idea a veure com es pot aplicar al seu sector.
Hazme caso, te vas a forrar.

(Via microsiervos)

3 comentaris:

eSedidió ha dit...

Ya lo siento por el inventor, pero el adminículo en que usted y yo estamos pensando ya lo han inventado. Se conecta al aifón y vibra a ritmo de la música. Ay de quien lleve en su teléfono los pitufos maquineros.....

claro que siempre podrá utilizar el chintófano para revolver el colacao, que es un coñazo.ev

Gemma ha dit...

Mare meva, potser haurem de començar a censurar alguns continguts, je je je...
O posar "X" al davant del post per catalogar què és apte i què no, je je je...

Ruben ha dit...

Jo no és que em frissi gaire per provar noves sensacions amb un tros de batedora a la boca XDDD