dissabte, 31 de desembre del 2011

de música i paraules. Bon any 2012

Tanquem any i per tant toca fraccionar mentalment alló que és continuitat. Ho faré com ja ha esdevingut tradició personal: amb una mica de música per a desitjar-vos el millor any 2012 possible i algunes reflexions sobre la meva trajectoria blocaire.
Sento donar la xapa, però fins a nova ordre això continua sent un dietari personal i de tant en tant aquestes coses passen.



A partir de demà començo a participar en un projecte de photoblog col.lectiu anomenat 365cities, dono ja les gràcies per endavant a Nacho i la gent de La Salsera per haver-me proposat participar (tinc assignat els dissabtes del 365bcn #oleyo).


Aixó torna a demostrar que haurè d'acceptar la realitat:els fets continuen desmentint aquella autoimatge residual que jo mateix havia construit de blog iconoclasta, raruno i condemnat a l'ostracisme. Raruno s'accepta, la resta de coses deberán abandonar la casa. Gracias por haber participado.

També continuem amb força i ganes el projecte de Trobades Gastrobloc@ires amb en Xesco, en Dani, en Francesc i en Serjo.
El proper dia 21 tenim un sarao convocat que potser sigui el que més il.lusió em faci dels que hem muntat -deixant a banda la emoció adolescent del primer per motius obvis-. Martí de 365mm i Apunts de cuina ens farà un taller sobre la fotografia gastronòmica per a bloggers. Ja en som 35 apuntats però Ca l'Esteve és gran i si tens ganes també t'hi pots afegir. Clica Aquí.


I ja per acabar, el 2011 va veure el neixement de Punt de cocció, la nostra vessant radiofònica a Radio l'Hospitalet. El neixement i la mort prematura -Crisis, What Crisis?-
Però com proclament els anglesos... el Rey a muerto!! Viva el Rey!!
El  2012 tornarem a navegar per les hertzianes, tenim la confirmació i ja us avisaré quan sigui inminent.

I això es tot, després de la xapa... la música per a acomiadar l'any. I per donar el toc gastronòmic a la entrada... UNA DECONSTRUCCIÓ!! Si si, Gene Kelly deconstruit per Jamie Cullum. Brutal.



I dues perles pop, que avui em sento de colors.

Un cant a la llibertat personal i creativa. Amaral colpejant als ous a la famosa industria discogràfica, muntant xiringuito independent amb boicot de les radiofòrmules inclós.
Hacia lo salvaje sempre!!



I al final color, color de vida i per molts més anys que la poguem compartir. Yellow en aquest cas, que és un color ben alegre!! O no? MOLT BON ANY 2012.

12 comentaris:

Tiriti ha dit...

“Qui cir” d’un any pèssim, a l’albir d’un any pitjor, doncs humor i fantasia, un “aplaus” pel 2mil12, i “tranquis”, el món no s’acaba fins el 21-12-12, quina pu...es un dia abans de la rifa de nadal de l’any que ve !!!, ni amb això tindrem sort !!!.

El 23-1-12 comença l’any xinés, enguany es el Drac d’aigua, les prediccions son inundacions, canvi de cicle i dels pols de la terra, el Barça guanya la lliga, Elizabeth II estarà chunga, volcans, tsunamis, ens baixaran els sous i ens pujaran els impostos, be res fora de lloc.

Feliç 2mil12 a tutolom !!

Teresa ha dit...

Felicitats per aquest nou projecte!!!Se m'ha ben passat la trobada fotogràfica a ca l'Esteve, que hi seria a temps? Bon any!

josep ha dit...

Òscar,
Que tingueu un molt bon 2012 (malgrat els mals auguris) i que tots els projectes engrescadors que inicieu arribin a bon port.
Una abraçada a tots

Manuel ha dit...

Feliz Año, Òscar!!!!!!!!!!!! Nos vemos en Ca l´Esteve :-)

Fem un mos ha dit...

Enhorabona per el nou projecte !!!!!!
Molt Bon Any 2012
Una abraçada per tots tres

eSedidió ha dit...

Estou seguro de que o novo ano (ou aninovo) vai convertir o "blog iconoclasta, raruno i condemnat a l'ostracisme" nun referente, non sei moi ben de que, pero nun referente. E todo porque se nota a eóns que és boa xente. E iso vai sendo cada vez menos doado de atopar.

Unha aperta, meu, e non esquezas que seguirá a existir un universo no que os pequenos aínda teremos rabuda presenza.

Póñame aos pés da súa raíña.

Anònim ha dit...

Em té intrigada aquest nou projecte! Demà sortirem de dubtes, no? De totes maneres felicitats per aquests i tots els altres.
La selecció musical, GENIAL!
Moltes gràcies per totes les tabarres, que a vegades em costa 'pillar' però jo no defalleixo i continuu visitant-vos. Aquest 2012 que comencem continuaré intentant-ho (lo del teu humor, jeje), i us desitjo que ho passeu molt i molt bé aquest cap d'any!!!
Una forta abraçada família!!!
Eh! La càmara, uooooooo!;-)

Arantxa ha dit...

Bon any nou!!! Que todo lo bueno que venga sea mejor que lo que tuvimos en 2011, que sigamos siendo tan auténticos como somos en nuestros pequeños rinconcitos de la blogosfera.

Nos vemos en Ca'l Esteve ;-)

Arantxa ha dit...

Por cierto antesdeayer vi a Amaral en directo y cantó Antártida, ¡los pelos de punta!!!!

Anna Hallado ha dit...

Bon any, xato! Ens veiem el 21!!!

mercè ha dit...

Com tú dius sovint:"endavant les atxes"!, company, que tinguis molta sort en aquests i en tots els projectes que et plantegis!, feliç any!

starbase ha dit...

A tots, moltes gràcies per les vostres paraules. Ens veiem al 2012 i ENDAVANT LES ATXES!!!!