dijous, 2 d’agost del 2012

del dia que cambió el curso de la guerra: Churchill i la xocolata



El dia en que els Nazis van voler matar a Churchill aprofitant-se de una de les seves humanes febleses: la passió per la xocolata. Un altre reportatge de rigor històric en col.laboració i Join Venture amb el Daily Mail en aquest article.


"Secret wartime papers exchanged between MI5 officials reveal that the Nazis’ plans to conquer Britain included a deadly assault on Sir Winston Churchill with exploding chocolate.

Adolf Hitler’s bomb-makers coated explosive devices with a thin layer of rich dark chocolate, then packaged it in expensive-looking black and gold paper.

The Germans planned to use secret agents working in Britain to discreetly place the bars of chocolate - branded as Peter's Chocolate - among other luxury items taken on trays into the dining room used by the War Cabinet during the Second World War."


 
"Documents secrets en temps de guerra intercanviats entre els funcionaris de l'MI5 revelen que els plans dels Nazis per conquerir Gran Bretanya va incloure un assalt mortal a Sir Winston Churchill amb xocolata explosiva.

Fabricants de bombes d'Adolf Hitler van recobrir artefactes amb una fina capa de deliciosa xocolata negra, embolicada en paper negre amb lletres daurades.

Els alemanys planejaven usar els agents secrets que treballen a Gran Bretanya per col · locar discretament les barres de xocolata - amagada com de la marca Peter's -, entre altres articles de luxe a les safates al menjador utilitzat pel Gabinet de Guerra durant la Segona Guerra Mundial"




Quan pessigàves fort, molt fort la xocolata per a separar-ne un trocet s'activava el mecanisme i explotava als 7 segons.


Argumentaraaaaaaan que és absurd esperar que un Primer Ministre de Gran Bretanya no noti al tacte que allò no és xocolata sino una caixa metàlica amb una fina cobertura per sobre!

Argumentaraaaaaaan que no te sentit que tot i aquest tacte extrany el Gran Churchill pessigui molt fort l'artefacte, tant fort com per a seccionar la cobertura metàl.lica de la mateixa, tot intentant separar un troç que portar-se a la boca.

Inistiraaaaaaaaaaaan que haver d'esperar 7 segons (eficacia alemana, heh!) desde que la pessigues i apareix la làmina de metall fins que explota la bomba és un temps excessiu que permetria fugir fins i tot a un gordecho amb bastó i bombín.

Fal.làcies! Mentides! Conxorxes i Conspiranoies!!
La veritat és que aquell dia en que un agent del MI5 va demanar a un dibuixant que li fes un dibuix d'una possible bomba amagada dins una tableta de xocolata va ser el dia que 'cambió el curso de la guerra'!
Ens han venut que va ser el dia dels canyons de Navarone, o el dia en que un equip sencer de futbol va empatar (probablement eren presoners-jugadors del Espanyol?)


Jo us dic No! Poble, desperta!
La historia oficial la escriuen els guanyadors per pixar-se a la boca de la veritat! I la veritat aquest cop ens l'ha mostrada el Daily Mail, garant del rigor i el piriudisme de raça. Churchill i la xocolata, aquesta és la veritat.

Com a bonus, aquest bonic reportatge de la mateixa qualitat periodística que he vist al mur de FB del Roger 'ambcompte.net'. Rigor, rigor everywhere....

2 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

La realitat supera la ficció.
Tindrem que mirar molt al menjar xocolata.
Petons.

mnemosine ha dit...

No se que m'ha impressionat més: si la xocolata de Churchill o l'evidència de la naturalesa vampírica de Nicolas Cage. Ets un crack, Starbase !