diumenge, 19 d’agost del 2012

de food idea generator... ¿Cómo de loco te sientes hoy?

Si algú té ganes de fer bogeries cul.linaries molt 2.0 i  tecnològic pot probar sort a Food Idea Generator. Si ens fixem com ho presenten, és un Zas en tota la boca a la proposta creativa bulliniana. Però molt Zas i molt en tota la boca:

"Are you a chef who has hit a creative wall? A home cook who has prepared everything that a Nathan Myhrvold-led team can throw at you? Now that Ferran Adria is out of business, surely a machine can take his place as an inspiration for cooks too lazy to go"

"Ets un xef que xoca contra una paret creativa? Un cuiner casolà que ja ha cuinat tot el que un equip de Nathan Myhrvold podria crear? Ara que Ferran Adrià està 'out of business' (hehehehehehehe, la risa és meva), amb seguretat una màquina el pot substituir per a combinacions bojes de menjar"

Jo crec que és evident que no és just equiparar la tasca que durant anys va fer el Bulli amb una combinació boja i sàdica de ingredients que també pot fer una 'màquina'. En tot cas, és divertit perdre-hi dos minuts per a veure quina combinació ens surt en aquest particular 'tragaperras' culinaria.