dilluns, 27 d’agost del 2012

de Foto Solidaria per Jonathan. 6 de Setembre a Vinarós

Jonathan és un noi que pateix anèmia de Fanconi, una enfermetat genètica molt infreqüent.

Per raons que el meu pobre cap no pot arribar a entendre, la medicina a Espanya ha denegat als pares el tractament de fertilitat que necessiten per poder concebir un germà que proveeixi el cordò umbilical amb cèl.lules mare compatibles que li poden salvar la vida. Ara els diuen que sí ho poden fer, però  han de començar de nou els tràmits que duraran com a mínim 18 mesos.
Així que han de buscar finançament per fer-lo en una clínica privada a l'extranger. El temps vola i cal fer-ho com abans millor.


Aquest és el país que tenim, el país del 'que se jodan' y del 'voy apurado con 5.100 euros'.
I no parlo d'un partit o altre. Aquí salvem bancs amb governs de uns i en tornem a salvar amb govern dels altres. Però al Jonathan, no. Al Jonathan no li toca.

A través del Facebook del Forn de Pa Ca Massita (ja sabeu que els hi tinc grandíssima estima a aquesta família de forners vinarossencs, ho he explicat en altres entrades) m'assabento que el proper dia 6 de Setembre hi haurà un acte de suport i recaudació de diners per a la causa.

Al carreró de Ca Massita, dinamitzat per Bul Bul Superbul, hi haurà una exposició de fotografies del fotògraf Jordi Febrer Beltrán a la venda per 15 euros cadascuna. Aquí teniu l'enllaç de l'event i aquí un altre enllaç on podreu consultar online les fotos que el mateix fotògraf hi va publicant.
També es podrà fer un petit mos de cocktail & Food preparat per el mestre Juanjo Roda al mòdic preu de un euro.
Obviament tota la recaudació destinada a col.laborar amb la causa de Jonathan.


Com que tota ajuda i col.laboració suma, us he portat al blog la seva història. Per si podeu col.laborar en alguna forma. Per si voleu difondre-la d'alguna manera i perque on els polítics fracassen encara hi pot triomfar la societat.
Si per la salut dels que tenen tractament però són incomprensiblement apartats del mateix no ens movem, aleshores sí que tindran raó els poca vergonyes i estarem ben fotuts.

Nota: Entre altres, també tenen aquesta iniciativa de recollida de taps de plastic:
https://www.facebook.com/ReciclamosTaponesParaJonathan

2 comentaris:

Helena ha dit...

Moltissimes gràcies!!!

starbase ha dit...

No em donis les gràcies. Gràcies a gent com vosaltres el món val més la pena.
Ànims a tots i en especial a la familia del Jonathan.

:)