divendres, 31 d’agost del 2012

de Hau Ez Da Finlandia

Brillantíssim.

Desde la mateixa entrada, que jo he volgut interpretar en clau d'homenatge al que probablement és el grup d'humoristes més sensacional que mai ha parit la televisió i la Gran Bretanya fins a la quantitat de informació gastronòmica útil, real i de trinxera que aporta el reportatge.

A través d'un deliciós fil argumental (altre cop britanic per cert: tenen l'encàrrec de la mateixa Graciosa Majestat d'investigar la gastronomia vasca) els dos gentleman protagonistes faran un recorregut en clau gastronòmica per el Pais Vasc.
Espero/desitjo/anhel.lo que els següents episodis mantinguin el nivell d'aquest primer.

El programa Hau Ez Da Finlandia, està produit per La Salsera (disclaimer: els mateixos per cert que han posat en marxa el 365cities.org i on jo participo en la edició de Barcelona 365bcn.com). La meva opinió no té res a veure amb això, si feu un cop d'ull al programa en quedareu ben convençuts.
Us ho dic de debó, un must-have total.

Sensacional, brillant.


Nota: el programa s'emet els dilluns a ETB1 en euskera, i espero que continuint penjant a internet els episodis subtitulats per a extrangers iletrats en tan singular i bonica llengua. Com aquí yours truly :D

1 comentari:

Tapa't de tapes ha dit...

Dóna dades: qui, què, on, quan, per què! A veure si podem seguir-te i seguir la sèrie ben aviat.