divendres, 31 d’agost del 2012

de 'Voyage dans la lune' (video relaxant de divendres)

Avui és divendres, i si és divendres hem de tenir el video relaxant per la tarda, no?

Ja sabeu que a part de gastropirat, sóc un enamorat de la ciència. L'esperit crític i la pregunta permanent sobre el món que ens envolta és per a mi el principal motor que ens hauria de moure com a societat global. Ni ho és ni ho serà mai, però la part de recursos que hi dediquem quan ens hi posem ens retorna resultats extraordinaris. Només cal fer un cop d'ull a estructures mentals tan allunyades de la realitat del dia a dia com la relativitat o la física quàntica. No ens n'adonem, però el món real, l'univers funciona així. Així és com funciona, i ho hem sabut esbrinar!

Dissabte passat morí Neil Armstrong, el primer Homo Sapiens que ha trepitjat la lluna.
Serveixi aquesta recreació-mix entre la meravellosa creació artística del 1902 dels Germans Meliès amb imatges i só del programa Apolo de la NASA com a homenatge. Homenatge a una forma de veure i enfrontar-se a la vida. La de preguntar, ser escèptic amb les respostes, cercar el més enllà i confiar molt, moltíssim en la capacitat d'enteniment de l'home.


No hi ha receptes, només 16 minuts de creació, imaginació, somnis i emoció.

2 comentaris:

Paprika en la cocina ha dit...

De verdad que siempre tienes entradas que me sorprendes, y esta entrada es fantástica. Un vídeo que deja claro que pese al tiempo, la ciencia avanza, que la humanidad tiene los mismos sueños e inquietudes. Y siempre buscaremos más allá.
Saludos

SUSANNA ha dit...

Hola Òscar guapo tu

Sempre ens sorprens amb autentiques novetats, ets el millor.

Proba el pastís de xoco-cola i et semblará estar en els nuvols, crea VICI, i super fàcil de fer.

Bon cap de setmana i mil petonets Susanna