dimarts, 1 d’octubre del 2013

d'olor de torrada nena, que se m'obre la gana!

La Federació de forners de Londres ha creat aquest perfum que te olor de torrada acabadeta de fer, destinada a promocionar el pa durant la setmana de la moda londinenca. Sincerament, la collonada ens ha fet gràcia per allò de poder deixar anar algunes paraules brutes sobre tenir mantega a la nevera de casa quan et passi la model perfumada amb olor de torrada.

I de fet això obre tot un mon de possibilitats, eau de iogurin? eau de jamona?



Via NYpost

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Molt bo això de la mantega :)
Però bromes a part, els perfums amb olors de menjar estan molt de moda: de xocolata, de vainilla, de fruits del bosc, de trufa... El món de la perfumeria i de la cuina són més propers del què sembla :)

Tapa't de tapes ha dit...

Ha de molar, aquest perfumet... més que el de la meva veïna segur!

Teresa ha dit...

Carai! no se pas si és agradable que algú et vagi deixant anar aquest perfum... el de les torradetes però és boníssim!ara que, com diu la Gemma és veritat que cada vegada són més propers!

Miquel ha dit...

ya me imagino las cafeterias con este olor a la puerta para a la hora del desayuno hacer que entre mas personas¡¡
como dice la Gemma cada vez la perfumeria y la cocina van mas juntas¡

Irisibula ha dit...

Poca broma (mai!), com diu la Gemma els gastro-perfums arrassen. Jo vaig comprar una espelma perfumada amb olor d'avellana que era per morir-se, l'encenies i la casa semblava que fos la fàbrica de la Nocilla!!!

Ara em fa pensar que aquest perfum és fins i tot perillós, recordeu l'escena final de la pel·lícula "El perfum"? :-)

Anna Hallado ha dit...

Estic amb el Miquel. Me l'imagino més com a reclam que per dur-lo posat. Imagina't: "Quina gràcia! Ara treballes a una panaderia?"