dimarts, 29 d’octubre del 2013

de Sal y Pimienta Magazine

Fa uns dies vaig tenir el plaer de re-coneixer la Marian, directora de Sal y Pimienta Magazine. I dic re-coneixer, amb guionet, perque fa un parell d'anys ja haviem coincidit en un altre sarao però el meu caparró de prestacions limitades ara no la reconeixia, sense guionet. Ella sí, que és una dona eficient i em va reconeixer a mi. I a mi em va tocar re-coneixer-la... bé, no se si m'explico.


En tot cas, tornar-la a trobar em va servir per a descobrir aquest projecte de revista que si fins ara ha viscut unicament en forma de zeros i uns digitals maquetats sobre les nostres pantalles: Sal y Pimienta Magazine. A partir de Desembre també es podrà aconseguir corporiament en format d'arbre mort. La revista compta amb unes fotos espectaculars i està fantàsticament maquetada a la moderna.


El contingut és majoritariament de receptes, però no només de receptes. Cosa que personalment agraeixo perque les receptes tendeixo a buscar-les per internet quan em fa falta, tot i que no sempre es clar. També hi ha seccions de cine gastronòmic, productes de temporada i en alguns números una secció de cuina infantil.

Si les voleu llegir online, són totalment gratuites i podeu fer-ho a la seva web:
http://salypimientamagazine.com/
I si voleu tenir interacció amb ells, tenen un grup de Facebook:
https://www.facebook.com/Salypimientamagazine?fref=ts

Ah! que no se si ho havia dit....heh!