divendres, 4 d’octubre del 2013

de la puntita nada más: leche entera... bueno... casi entera

Leche 'entera' pero 'con menos grasa'. 
¿Entera? ¿Medio embarazada?¿La puntita nada más?


Con-tra-dic-tion 

Legalmente està tot cobert: es leche 'más ligera' que la 'entera' però dit d'una manera que...  Ah claroooooo, era eso... vale.
Mireu, això de la llet és una vergonya en general. Vivim en un país on tots sabem que legalment es pot vendre llet de vaca quan el que hi ha dins de les ampolles ni de conya s'assembla a la llet de vaca de debó. Suposo que posats a aigualir ja no vindrà de que la 'entera' ara sigui una mica 'más ligera'. Seguimos para bingo.

¿ADONDE ESTÁ LA PELOTITAAAAAAA?

6 comentaris:

Anna Hallado ha dit...

Em perdonareu, però no entenc res...

Anna Hallado ha dit...

Em perdonareu, però no entenc res...

starbase ha dit...

Doncs Anna, es que a mi em sembla una mica de trileros això de fer passar bou per bèstia grossa: si mires l'anunci queda clar que proposen la equivalència entre llet 'entera' amb la seva nova llet 'ligera'. I la veritat, ja prou aigualida està la llet que comprem com per a sobre ara acabar substituint la sencera per una cosa alleugerida.

I el que menys m'agrada és aquesta forma de presentar-ho, com una equivalència natural. O se es entera o no se es, tot el demés són llets semidesnatades en graus diferents.

Teresa ha dit...

Al final pararem boixos! ja no sabrem que comprar ni que menjar!, què és natural o rtificial avui en dia!bon cap de setmana

Francesc ha dit...

Quina barra que tenen aquesta colla!!! Ja no saben com fer per enganyar-nos de mala manera!! BRRR!!!

Marta CuinaDiari ha dit...

Ja,Ja!! entera ligera??, porexpan li posaran!! jo tampoc ho entenc...i per rematar la seua originalitat en envasos de 1,2 litres!! Marta