dilluns, 28 d’octubre del 2013

de so long, Lou


M'haureu de perdonar, perque aquest dilluns no és fogonaire el tema que ens ocupa.. L'animal del Rock n Roll ens ha deixat una mica més sols en aquest perro mundo. Sense avisar i a la francesa marxa en Lou Reed, i el boulevard queda mès ple de pols i el món perd part de la foscor que el feia atractiu. No es pas que no tinguem alternatives, no ens veiem fen cues al Sant Jordi rodejat de believers, però aquest dilluns l'animal del Rock n Roll ens ha deixat una mica més sols en aquest perro mundo. So long, Lou.


Aprofitem per afegir la pinzellada culinaria, ja que durant el cap de setmana també ha mort l'inventor del modern Döner, kebab o shawuarma. Al Berlin del 1972 en Kadir Nurman, va transformar la carn tallada en fines làmines tradicional de la cuina turca en una alternativa fast food tot presentant els talls dins un pa de pita. Anys més tard i molts mil.lions de kebabs desprès hem d'agrair-li la invenció d'aquesta alternativa al regnat de l'hamburguesa per emportar. Tota possibilitat d'elecció és bona i enriquidora, ja sabeu, volem votar en la vida.
Bon viatge també per a en Kadir, que ni va patentar la seva idea ni sembla que aquesta pèrdua de beneficis quillonaris l'hagués fet infeliç. Aparentment, un home savi.


3 comentaris:

Unknown ha dit...

No puc recordar els meus 18/19 anys sense ell. Se n'ha anat part de la Banda Sonora de la meva vida. So long, Lou !

Anònim ha dit...

Fui educado con músicas más lejanas, pero puedo acompañarles en el sentimiento. No obstante, en el rock ha habido de todo, incluso rey del pollo frito.
Con respecto a la carne, prefiero la hamburguesa, aunque preparada en casa -me la pique, por favor-, eso sí; las industriales me saben a Caca-Loca e industria de guerra.
Berebundo de Atalante

Tapa't de tapes ha dit...

Deixant petjada... que descansi en pau.