dijous, 8 de desembre del 2011

de bones idees al lineal


Entrada especialment dedicada als cuiners 2.0 que van (anem) amb els nostres mòvils piulant i facebookejant per la vida. El que s'anomena científicament el homo nerdalensis culinarius.



Una curiositat que m'he trobat aquesta setmana als supermercats LIDL i que m'ha resultat interessant, ja que obre moltes possibilitats.
Alguns dels productes nadalencs tenen a la etiqueta del preu un codi QR (aquests codis bidimensionals que amb el temps suposadament substituiran als codis de barres) i que si els llegeixes amb un telefon inteligent et porten fins a la web de receptes del supermercat.


De fet la cosa funciona tan bé, que si teniu un lector al vostre mòbil, podeu llegir el de la foto que us adjunto i us portarà a una recepta de 'Bloc de foie gras en tostadas con higos confitados'. Que per cert forma part d'un conjunt de video receptes que tenen com a protagonista al mateix Sergi Arola i que ens poden donar alguna idea sobre com treure partit als productes que tenim al rebost (http://www.lidl-recetas.es/recetas)




En fi, que de tant en tant també està bé trobar-se bones idees i petites ajudes als linials de supermercat. Un altre dia ja farem algun post denuncia per compensar tanta bona crítica...

PD: Això sí, a la vitro d'en Sergi li podien haver passat un drapet humit en condicions, que quan fan el plànol a contrallum la cosa esdevé una mica esgarrifosa. Heh!!

9 comentaris:

Gemma ha dit...

Caram, quines idees més 2.0! Llàstima que el meu telèfon sigui de primera generació :(
Algun cop he llegit les receptes del Sergi Arola del LIDL i algunes estan prou bé, oi?

Cuinagenerosa ha dit...

mira, jo també vaig comprar aquest paquetet de foie, però estic com la gemma, el meu mòbil no fa aquestes coses. les receptes de l'arola les miro de tant en tant, però aquesta m'ha fet molt riure, tant cuiner i la placa amb aquestes llepades tan espectaculars hehehehe

Teresa ha dit...

Els contrallums de vegades juguen males passades!! el meu mòbil tampoc fa aquestes virgueires... però alguna recepta he vist i no estan malament, encara que no les he provat! bon cap de setmana o pont...!

No tot són postres ha dit...

fa quatre dies que tinc un mòbil "decent" d'aquests que fan tantes coses que no aprendre mai a fer-lo servir del tot, hauré d'anar al LIDL a "estrenar-lo" ;-)

PTNTS
Dolça

Com Gat i Gos ha dit...

es veritat que en aquest supermercat pots trobar tota una línea de productes d'ànec que donen per moltes receptes i a un preu prou raonable, tenen una mousse de foie que només obrir-la vola!!!

Miquel ha dit...

como se lo inventan los alemanes,pero como no hagan una oferta de cambiar nuestro movil de primera generacion a estos nuevos no va a servir de nada esto,pero es muy buena idea.
La contraluz le ha jugado una mala pasada je,je

Anònim ha dit...

Yo es que cada vez que leo la palabra "arola" me acuerdo de su historia en la Ser con los ravioli de su hija, me entra un ataque de risa y no puedo seguir, ya lo siento (es interesante el resto?)

starbase ha dit...

Gemma, jo es que tinc telèfon màgic desde fa uns mesos i ara sí que m'hi fixo... XD

Manel, les llepades són lamentables XDD

Teresa, ja però es que nosaltres ho fem per plaer i no tenim dues estrelles Michelin. O sigui que vaja, en tot cas ens fa riure mentre veiem la recepta.

Glòria, doncs si només es per això no fa falta tampoc. Total el que fa es portar-te a la web que ja la tens també al PC :)

Gatigos, el foie del LIDL no està gens malament per al preu que costa :)

Miquel, los alemanes -concretamente estos- regalan muy poco. Pero vamos, con el tiempo tendremos todos móvil inteligente :)

Anónimo, pues que quiere usted que le diga. Para 6 mins que duran las dos recetas pues a mi me compensa :)

Ruben ha dit...

Doncs jo vaig boig perdut perseguint codis QR per tot arreu, semblo una criatureta amb l'Android amunt i avall XD
Avui aniré a treure el cap al lidl, això s'ha de provar!