dissabte, 21 d’abril del 2012

de recomanació sabatina: carns i talls argentins (i del Uruguay)

La troballa del dissabte per al 365bcn, una parada de carns d'Argentina (i Uruguay) -tot i que també tenen carns catalanes i gallegues- i això sí, amb talls transatlantics. La persiana d'en Rubén i no fa ni un mes que està oberta al Mercat de l'Abaceria Central -Barri de Gràcia-.

Teniu la recomanació amb la versió sintètica i txiste final clicant AQUÍ o a la foto. Com sempre, si hi aneu i us agrada podeu clicar al 'me gusta' o al 'twitter' per apujar les estadístiques. Sí, soc com els jugadors de la NBA: em miro les estadístiques, I comfess.



El que més em va cridar l'atenció abans de xerrar amb ell va ser la copa de cava que presidia les operacions i que podeu observar a la foto. "Tate, aquí hay tema", vaig pensar.
I efectivament, en Rubén ens va transmetre una mica d'aquesta passió que senten per la carn a la part sud del continent Americà. Els preus eren molt continguts, així que si teniu curiositat per tastar "entraña" (que malgrat el nom, és el múscul del diafragma i no pas un budell) el fareu feliç, perque ens va comfessar que veure un catalí demanant aquest tall de la seva terra el feia somriure.

I quan feu una compra us donarà un potet -es veuen al costat de la copa de cava a la foto- amb els ingredients i la recepta per a fer salsa ximixurri.

Mercat de l’Abaceria Central (Barri de Gracia), Parada 396
Travessera de Gràcia, 186. Barcelona  [MAPA] | ☏ 93 219 91 56
http://www.mercatabaceria.com/

3 comentaris:

Ruben ha dit...

Qui ha tastat entraña ben feta en la seva vida, ho recordarà sempre (igual que el matahambre)!
Per cert, calia Comic Sans?

starbase ha dit...

jejeje, lo de Comic Sans ho vaig veure i no vaig voler fer sang XDDD

Ruben ha dit...

No vas voler fer Sangs? ;-)