diumenge, 17 de juny del 2012

de dificil elecció: papá microondas o mamá tostadora

Sempre dic que al blog no hi vull portar odis ni energies negatives, i no es que un sigui precisament un exemple del 'buenismo' caigut en desgràcia. Però ja masteguem prou sorra en el món real com per a fer-ne un MaxMix (Jo era adolescent als anys 80) a la finestreta digital.

Però avui m'ho salto. Al cap i a la fi, el scatergories és meu i accepto pulpo com a animal de companyia.

A qui enviarieu a la porta de l'infern amb una nota demanant habitació amb vistes? A qui us agradaria rebentar amb aquell petard de Sant Joan king-size que no-se-sap-com ha anat a parar a mans d'un pre-púber de 13 anys?
A qui us agradaria enviar a tenir una xerradeta amistosa amb Tony Montana? A que tingués una sessió de Wrestling anal amb un Nacho Vidal de la vida?
Una conversa intel.lectual amb George dobeliú Bush?

... a quí odieu més?

Papa microondasO a mamá tostadora


Només de veure aquests estris de l'avern se m'ha baixat a zero la líbido gastronòmica!


4 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Jo crec que ambdós per un igual, però si he d'escollir un que m'agradi menys, el microones. Massa rosa!!!

Unknown ha dit...

Dificil eleccion, pues seguro que ambos 'objetos', estan hecho en China ademas !!.

Gemma ha dit...

Doncs a la meva fillola li encantarien tots dos, je je je... clar que té 10 anys :)

Ruben ha dit...

Jo estic com la Gemma: ho veuen les meves filles a qualsevol botiga i les tinc una setmana remugant perquè els hi compri (el pitjor de tot és que si li demanen a la mare, cau segur XDDD).