dimecres, 27 de juny del 2012

de gominolas horror show

Com que la setmana vinent estic convidat a un taller on les protagonistes seran les gominoles (tot un misteri, oi? Ja tinc ganes de gaudir de la proposta) he recordat aquesta serie de retrats inquietants fets per el fotograf Ashkan Honarvar.

No es pas que siguin macos, al contrari. Però aquesta mena de look zombie aconseguit només amb gominoles em va quedar al subconscient i ja sabem que diuen que hi ha coses que millor treure-les per a fer net el caparró.
Així que socialitzo una mica aquests 'petits horrors' que no deixen de ser divertits i certament inquietants. I espero que com a minim ens arrenquin un mig somriure de bon matí :)

Quines cosetes que tenen els artistes...
Via laughinsquid


3 comentaris:

Gemma ha dit...

Ai uix, quina angúnia!!!!!!!
Et perdono el mal gust, perquè no podré anar a aquest taller i em fas moooooolta enveja! ;)

Sara Maria ha dit...

Estic amb la Gemma, quina angúnia!! Espero que fem coses d'aquestes al taller...

Ruben ha dit...

Hi ha gent que té molt poca feina, de veritat XD
L'última fa molta, molta angúnia.

Per cert, jo vaig fer un taller de llaminadures (però infantil), si vols fer-hi un cop d'ull aquí.