diumenge, 10 de juny del 2012

de vergonya sobre anunci de la Coca-Cola

Si us dic que Coca-Cola s'ha marcat un anunci on el personal acaba fent comfetti amb les noticies sobre la nostra economia i ens expliquen lo maco que és tot si anem plegats al futbol a veure la roja... us ho creurieu?

També apareixen imatges de solidaritat sanitaria que és la forma políticament correcta d'arribar al corazoncito de la audiència.

Però el missatge és claríssim: pan, circo y mielsobrehojuelas.Aquí no pasa nada, #circulencirculen. Aneu a la merda, home.
L'anunci ha estat retirat del canal oficial de la marca devant les protestes. Via elblogsalmón

7 comentaris:

mercè ha dit...

Això és el que pretenen: que no pensem, ni jutgem, ni tinguem iniciatives que posessin de manifest que sabem massa bé què collons està passant, que ens ho passem bé i no fem res... tenint en compte que a més a més a mi la ROJA me la lleva floja i que per partit guanyat els han promès als jugadors no sé quants diners...Està clar que Espanya és un país de "pandereta"...perdoneu-me...és que estic molt emrenyada...

La Taula d'en Bernat ha dit...

Ja ho deia Juvenal: "panem et circenses". I no cregueu que haguem evolucionat massa més...

Petonets!
Anna

Visc a la Cuina ha dit...

Quina bogeria, costa de creure tot plegat!

Miquel ha dit...

para ellos no hay crisis,el dinero esta para lo que quieren algunos.
de locos,asi nos va

Ricard Sampere ha dit...

Però de sempre els anuncis de Coca Cola han anat d'aquest pal no?.

El que passsa és que cada cop més la publi i les realitatats divergeixen més. Abans ho feien les grans marques i ara la cosa va baixant a nivells més senzills.

Però s'ha perdut la vergonya a l'engany...

starbase ha dit...

No vull semblar un president Mas de la vida però diria que aquesta gent ha travessat 'una linia vermella' (o potser millor hauria de dir una linia roja?heh!).

O sigui, sí que sempre van del rotllo la chispa de la vida. Però es clar, dir directament que ens passem per l'entrecuix la crisi duríssima que patim i tal perque amb lo del júngol ja serem feliços...i que en realitat sóm collonust... és el que dius: ja no fa falta amagar-se.

Tapa't de tapes ha dit...

Com a la Mercè, la Roja me la lleva floja... Coca - Cola, Olé tu!!!