dissabte, 23 de juny del 2012

del caos al millor esmorzar del món. La llei del karma.Creieu en la llei del karma? Jo relativament no.

Però el que m'ha succeit avui potser hi té a veure. Perque mira, el que jo volia, el que em posava catxondo era teure a pasejar el meu cos astral mitjançant mossegades siderals a una coca de cireres naturals amb crema de les que executa el Xef Daniel Jordà en el seu petit temple de farina.

I jo l'he trucat i l'hi he encarregat una coca meravellosa, de cireres i crema. I el món semblava que girava rodó i fins i tot us diré que el sol brillava més que ahir. Així estava jo de content.
Però quan he anat a buscar-la als volts de la una del migdia, el forn era justament el que ha de ser un forn en el dia de Sant Joan: un putu caos de clients fent cua, personal atenent tan ràpid com pot i un obrador en plena producció corre-corre-que-necesito-más.
I algú per error havia venut la meva coca.
El putu caos, el putu karma i el putu univers em donava per el cul amb traidoria... per un cop que truco abans i tot!! Bajón. Que haurè fet jo en una altra vida per a mereixer això?Com que no era questió d'emportar-me jo la coca d'algú altre i crear un esquema Ponzi, que per a això ja hi ha bankeros i governantesh... hem quedat que m'hi tornava a passar a les quatre de la tarda.
I estimats, per la tarda m'he trobat un forn ja més en calma amb un Dani que sembla cansat però content i la sorpresa final quan em treu una safata on només hi ha dues coques i em diu:- Una d'aquestes és la teva, aquestes són a part. Les he cuit al forn de llenya.

Cagontó! el karma resucitado
Coca de cireres naturals amb dobledosi de cireres special edition i tot el camí de tornada la coca i yours truly escoltant Master of Puppets.


Demà tindré el millor esmorzar de l'any (per a mí ho és, l'esmorzar de Sant Joan ésel millor esmorzar de l'any!!). Una coca amb molta crema i cireres ben sucada en un got de llet fresca.
Me emociono tóa.

4 comentaris:

bet ha dit...

Mmmmm doncs que bona!!! millor així no? :)

Anònim ha dit...

El millor?
mecajonaaaaaa

Gemma ha dit...

No hi ha res que passi en va. O com diuen, "no hay mal que por bien no venga" :)
Sensacional!

Ruben ha dit...

Està clar que el patiment va valer la pena :-)

La foto il·lustra a la perfecció els teus sentiments...