dissabte, 13 de juliol del 2013

de mama's fruit. Projecte refrescant, vitamínic i social.

Una bona iniciativa per a refrescar-nos el dissabte.


Mama's Fruit comercialitza fruita fresca tallada i llesta per a consumir i ho fa contractant  persones en risc d'exclusió laboral -que equival a dir exclusió social- . Repartint en tricicle refrigerat per el centre de Sevilla m'agrada molt més aquesta oferta que la munió de parades de mercat on ofereixen el mateix ocupant uns metres que per a mí s'han de destinar a la venda d'aliments de mercat.
Però tornem al tema que ens ocupa, Mama's Fruit és un exemple de que hi ha marge i espai per a bones idees. Idees amb potencial de negoci i que tenen el valor afegit del retorn social més enllà del obligat benefici -al cap i a la fi si una empresa sobreviu és precisament perque és capaç de generar beneficis-.


La única cosa que no em convenç és un detall sense importància d'aquells que només pot cridar l'atenció a un malalt de les tonteries com és servidor de vostés: Tapas de fruta? Una fruita tallada, fresca i atractiva no és una tapa. És una macedònia, és un refresc, és un postre... però una tapa? No importa, el nom no fa la cosa i entenc que de cara a la venda -sobretot turística- ha de ser un bon reclam la paraula 'tapa'. Espero que la idea funcioni i els hi vagi molt bé, perque ara a l'estiu a Sevilla veure apareixer un d'aquests tricicles carregat amb vitamines refrescants ha de ser una alegria infitina per a la retina!
El preu? Doncs ja el veieu a la foto... 2 euros servit i posat a la ma. Qui en vol?


És molt improbable que servidor vivint on viu acabi tastant una d'aquestes combinacions de fruita, però és igual, aquí el que compta és la idea i la combinació amb l'interés social de la mateixa. Vitamines per a la societat! Molta sort :)