divendres, 19 de juliol del 2013

de 100 maneras de cocinar arroz. Multimedia powered book.

M'arriba per sorpresa el llibre que voldria tenir el meu pare a la tauleta de nit, que com us he explicat alguna vegada és talment com si fós nascut al delta del Met-Kong. Arrossaire fins a extrems inaudits.

100 maneras de cocinar arroz, de la editorial Bainet. Una bona idea: aprofitant l'ingent fons multimedia que tenen acumulats en tants anys de recepta televisada, es poden permetre el luxe de fer llibres com aquest.
Cent receptes amb l'arròs com a gran protagonista que van desde les amanides refrescants fins als postres més dolços i amb receptes de les icones de la casa Karlos Arguiñano, Bruno Oteiza, Ramón Roteta, Eva Arguiñano, Enrique Fleischman i Iwao Komiyama. He trobat a faltar l'Isma Prados, que té un estil actual en les seves receptes que acostuma a agradar-me molt.

Seria un repte divertit fer un menú complert basat en l'arròs? Té algun sentit? Fa falta que en tingui?....Com darrerament ens té acostumats l'editorial, incorporen codis QR a les receptes de forma que pots visualitzar el video resum de les mateixes mitjançant el mòvil o l'Ipad. Una curiositat que per als més experts potser no passa d'aquí però per a public més novell els pot resultar una molt bona ajuda que els faci perdre la por a entrar al fogó arrossaire. Si ho veus fer, costa menys.Aquest és un missatge particular insertat en el post public per a que li quedi clar al interessat.
Si apà, en farem molts d'aquests arrossos apà. No pateixis, sí.


6 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Ara hi han molts llibres amb QR per ampliar l'informació.
Molt interesant aquest llibre d'arrossos i veien la foto ja crea necessitat de tenir-lo,
Petons.

MaryLou ha dit...

Molt bo!!! a casa també som una mica xinessos i els arrossos de qualsevol manera, ens encanten. Demanaré aquest llibre pel meu aniversari...
Petonets

Maida ha dit...

Suposo que no hi ha la polèmica de l'arròs i la ceba, no? :-)
El llibre sembla interessant i això del QR per ampliar info és una manera de donar valor afegit

Anònim ha dit...

Que be!!! Doncs apa, a cuinar arròs a dojo!!!
Bon cap de setmana, família!!!

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

No lo conozco, pero indagaré sobre él, gracias por informarnos.
Besos mil!

Anònim ha dit...

Si no estoy mal informado (aparte la info que usted proporciona), apá estará como unas pascuas, dado que a él no parece importarle (todo lo contrario) tener el vientre lleno de granos.
Berebundo de Atalante