dimarts, 16 de juliol del 2013

de 'no me quiero comer tus babas'. Loles León is in da haus i té raó.

En breu Loles León farà la seva estrena com a conductora d'un programa online de cuina, que ja veurem com resulta. Tot i que ella no amaga les seves intencions: El programa es diu 'Cocinando con Loles', està penjat al domini lolesleon.com i per el que em vist als videos que han penjat a mode de trailes serà un Loles Non Stop Festival. O sigui  un Me, Myself and I en tota regla i endavant les atxes.

A mi em sembla molt bé que ho intenti, ja veurem quin és el resultat final perque aqui tothom té dret a guanars-se les garrofes i si hi ha uns senyors que anomenen 'chefs' als aspirants despres de tres miserables mesos de curs intensiu també hi ha qui vestida de... troglodita? pot mirar de tirar endavant un projecte de programa. I al cap i a la fí, el que passa  és que a mi la Loles León i la seva actitud pública respondona, sexual i iconoclasta sempre m'ha agradat.

I si a sobre el primer video és per a denunciar la guarrada integral -que fan tants cuiners casolans com professionals- de ficar una vegada i altra la cullera per tastar dins les olles.... doncs aleshores encara ens agrada més. Dí que sí Loles, que yo no me tengo que comer sus babas!!


Arriba l'estil 'MOLINO' al món de la cuina?...heh! Loleeeeees admites peticiones??!!!

3 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Ei!! Genial, la revolució loles a la cuina? Això ja ho seguiré, ja ....

Anònim ha dit...

Ella és molt bona, però tu encara ho ets més! Jo crec que farieu un bon tàndem dins la cuina! Moltes gràcies Oscar, no me'l perdré!!!!! :)

Míriam Clotet Campoy ha dit...

Curiós, molt curiós..i sembla molt "fresc" (o voldria dir fresca...? jijijijij)