dissabte, 20 de juliol del 2013

de Margot Gastronomy, life goes on.

Davant les evidents dificultats que excepte els privilegiats de la casta extractiva patim la majoria, cadascú es busca un camí personal per a portar el plat a taula. Una de les opcions és liar-se la manta al cap i fer-se emprenedor i sortir al carrer cada día amb ganes i voluntat de prosperar.

Ganes i voluntat són dues de les paraules que penso jo que poden definir a la Margot, que forma part d'aquest col.lectiu de valents que han decidit emprendre camí i ha muntat fa ben pocs dies la seva aventura:

Margot Gastronomy.



Llògicament, muntar la teva empresa al voltant del món que coneixes és essencial i la Margot porta anys ben ficada en el món de la jalamenta. Així que tot aquest background i networking està ara ordenat i preparat per a donar serveis de organització d'events, que és del que es tracta.




Fa uns dies vaig poder assistir a una mena de singularitat en el continuum espaitemporal, ja que ella mateixa va organitzar el seu propi event a la patente,  per a celebrar el naixement de la seva pròpia empresa. Una fantàstica ocasió per retrobar-se amb el millor dels blocs, els blocaires. I de pas tastar una sobrassada sideral -preparada en uns sandwitxos calents fets al moment de sobrasada, formatge i mel que són deliciosos-, un pernil sorprenent -per el tall a tacos-, una birra suau -serà per això que és una de les que m'agrada- i que crea certa polèmica entre els blocaires i un vi molt amic. I sobretot de nou els blocaires, el millor dels blocs. Un planasso.



Definitivament viure és moure's i la Margot es mou sempre, i ho fa endavant. Un bon exemple per a tots els demés, i no parlo tant de muntar empreses sino de tenir una actitud vital positiva i engrescada. Sospito molt fort que així les coses acaben sortint millor. Molta sort Margot!

5 comentaris:

margot ha dit...

Hola Óscar,
En la vida no es necesario ver a los amigos cada día para acordarte de ellos.Tu eres uno de ellos, que a pesar de no vernos mucho, siempre estas ahí con tu apoyo.
Gracias por venir, apoyarme,y por tus palabras de animo!!!
Espero que yo, y muchos como yo salgamos adelante, pasión y ganas no nos faltan.
En este momento tan "sideral" que nos toca vivir!!!
Eres el mas grande de la Galaxia!!!
Un abrazo.

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Estoy segura de que le va a ir bien, la conozco poco, de verla en los blogs, pero con el empuje que tiene, tendrá suerte y eso si que se lo deseo.
A ti un beso.

Anònim ha dit...

Oscar, una entrada molt bonica! un bon homenatge! No conec a la Margot, si el seu blog, tot i que durant els últims temps hi he passat poc, però la seva persona i somriure em diuen que se'n sortirà, a més a més gaudint amb tot allò que fa.
Moltes gràcies per compartir-ho i bon cap de setmana!

Francesc ha dit...

Margot és una artista i segur que aquesta nova empresa anirà molt i molt bé!!! Endavant!!!

Margot ha dit...

Gracias de nuevo a Oscar por este post,y vosotros por vuestras palabras e cariño.
Besos