diumenge, 18 d’agost del 2013

desapareixerem, però que nos quiten lo bailao

Desperto sota unes vigues de fusta vella, antiga. Retorçades en l'esforç i el temps semblen les venes de la casa, marques del tictac. A cada tic, una història i a cada tac un sentiment. Baixo a esmorzar i trenco el silenci que sospito desitja l'amic, potser un dels pocs instants del dia que li pertanyen només a ell. Tota la resta de batecs els hi regala a la familia.


Xerro igualment, peque al cap i a la fi d'això es tracta. Si m'han obert la familia per compartir instants i vacances hauran d'aguantar la incontinencia i xerrameca, hemos venido a jugar. Intento parlar baixet, per no despertar les criatures, però crec que de vegades se m'escapa el to de veu endut per la momentània euforia de la felicitat. Avui serà un bon dia.


Descobrim els torreznos en salsa, lo más mejor de la vida en barra. Entrem a la plaça de toros, però aquest cop no hi ha l'escenari, ni tampoc els Dire Straits. Més vermuteo és possible i qui salmuera empassa anxoves empeny. Xaranga a cau d'orella, ranxeres a tuttiplen.I al final del dia, amb la sopa de peix i arròs (sopa d'arrós a l'Agost! Como mola!), al final del dia...el pilpil.


Quan ens arribi el nostre moment desapareixerem lentament, però no serà sense haver gaudit del camí amb el privilegi de la bona companyia. Gràcies als quatre per obrir-nos casa vostra.


4 comentaris:

paki ha dit...

Molt bonic!

Anònim ha dit...

Oigusté: Podría ponernos la receta+elaboración de esos torreznos en salsa que menciona? Si así fuere, muchas jarcias.
Por otro lado, celebrar lo hayan pasado en tan excelente compañía como se trasluce de su entrada "...que nos quiten lo bailao". A propósito, eso decía un pesimista: 'Ya verás como me quitan lo bailao'. Cosas veredes.
¡Buen regreso!
Berebundo de Atalante

angels puntas ha dit...

quina tendresa! gastronomia, amistat i emocions agafades de la mà! la vida és bella

abril ha dit...

molt bonic aquest resum gastronomic de les vacances!!!!
i aquest bacallà..mmm dels meus plats favorits..