dissabte, 10 d’agost del 2013

de refresc de cervesa que et pots fer tu mateix enmig de la muntanya. Inventos!


Què us sembla un sistema per a afegir bombolles a les begudes (es a dir, carbonatar), que sigui portatil i especialment pensat per a fer servir a les excursions? Podeu portar sobrets de sabors deshidratats, afegir aigua fresca i el carbònic... et voila! Un refresc amb bombolles enmig de la excursió però sense haver de portar el pes a sobre durant kilòmetres. Això sempre que trobeu una bona font d'aigua fresca, es clar.


Ara que hi ha un aspecte encara més curiòs d'aquest invent de la gent de Pat's Backcountry: també venen sobrets amb cervesa ultraconcentrada (te 49º d'alcohol!) per a diluir en el seu 'paratu' amb aigua i carbonic.
Aquesta cervesa concentrada la obtenen amb un sistema de fermentació i el.laboració propi i no pas extraient l'aigua de cervesa normal.

El resultat final un cop s'afegeix l'aigua i el gasse suposa que serà una cervesa estàndar amb 5,2 graus i bombolles fresquetes de la muerte. Enlloc he vist cap info sobre la crema escumosa que se suposa forma part fonamental de la essència cervesera. Sospito que no estem devant una veritable cervesa sino un refresc amb gust de cervesa.

Seguirem investigant, tot i que sincerament, no ho penso comprar. Però només d'imaginar-me al personal reconstruint-se la cervesa enmig de la muntanya ja m'entra el riure tonto. Serà per invents...


Via gizmodo

7 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Esmenada la pífia...saps que no m'imagino preparant-me una beguda amb gas dalt de la mUntanya?!?!?!
:-D
Ptnts
Dolça

starbase ha dit...

Ahhh, la unitat lingüistica sempre amatent!!! Gràcies :)

També he canviat un accent, això ja ha estat motu proprio. Je!

Sincerament, és una collonada inmensa aquest invent. Però no em diguis que no és divertit :D

Ricard Sampere ha dit...

Em recorda els sobres de sidral de quan jo era petit... :)

No tot són postres ha dit...

Una gran collonada, heheh. Ja m'imagino, quan arribo dalt una muntanya, esbufegant , posant-me a preparar la cervesa , aaaaiiiixxx, però al món hi ha d'haver de tot!
Ptnts

Anònim ha dit...

Eso son mariconás, y la montaña se merece un respeto. Y hasta dos, que falta le hace.
También recuerdo el sidral que menciona el señor Sampere, que debe ser muy jovencito (el señor, no el sidral), pues este porcelana lo recuerda en un cilindro que es como venía el sidral antiguo de la antigüedad.
Berebundo de Atalante

Francesc ha dit...

Al·lucinant!!! Ja posats, demanem un majordom, filipí, si pot ser, que ens la prepare una vegada hàgem arribat al cim... :D

Ruben ha dit...

Fixa't que no és cervesa tal com l'entenem nosaltres (fermentat de cereals), sinó root beer (sí, com la que fa servir Guybrush per acabar amb LeChuck), cervesa d'arrel. Se'n fan dues versions, amb alcohol o sense. He tastat les dues i la veritat és que no hi ha cap mena de diferència: les dues són molt dolentes XDDD