dilluns, 16 de setembre del 2013

de planazo per al dia 28: en ocasiones salvar enanitos


Hi ha persones que semblen tocades per la divinitat de saber impulsar les seves propostes amb la energia positiva que tanta falta fa en aquests dies de merda, dita la expresió com a descripció breu del desastre social que ens han muntat bancs, salvadors de bancs amb diners públics i altra gent molt remenadora de cireres.
Es clar que com que servidor no creu gaire en les divinitats, mes aviat penso que el mèrit d'aquestes persones cal atribuir-lo exclusivament a elles mateixes i potser també a les families que els han criat d'aquesta manera. Una d'aquestes persones és l'Alberto, conegut a casa com 'el enocasiones', que la està tornant a liar en una nova aventura juntament amb el Moviment de Defensa de les Bodegues de Barri.

En aquesta ocasió, el vermut irredent té com a coartada el salvar de la perdició als set nans que tant goig van tenir compartint sostre amb la bonica Blancaneus. Es clar que jo diria que no es tracta tant de salvar als nans com de fer-ho amb nosaltres mateixos, o com a mínim a la nostra personalitat vermutera.


Ver En Ocasiones Veo Bares en un mapa más grande

El proper dia 28 gimkana, de les que són sanament gamberres. Es a dir, el proper dia 28 somriures i vermut. Planazo. Als que us hi volgeu apuntar, visiteu el blog de EnOcasionesVeoBares, perque jo ho he publicat tal com raja: amb la convocatoria anunciada però a manca dels detalls. Un cop mes, m'ho he fet a sobre. Però  de fet si no us hi voleu apuntar visiteu la web igualment. I recupereu una mica l'esperit de barra, braves i palillu. Imprescindible.

1 comentari:

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Miles de gracias por tu ayuda y no tenía ni idea de lo que nos acabas de poner!