dijous, 19 de setembre del 2013

de Molins de Rei es belluga!!! Jornades gastronòmiques.


A partir de demà divendres a Molins de Rei es posen les piles, es dinamitzen, fan pais fent feina i munten un sarao impresionant per a dinamitzar el comerç i la gastronomia. Les IX Jornades Gastronòmiques ja són aquí i cada dia hi haurà fira, mercat i activitats que inclouen un showcooking en directe. Gratuit, al loro

Els diferents restaurants i pastissers que oferiran mestratge en directe al public assistent ja han proporcionat les receptes, però tots sabem que no és el mateix llegir una recepta que vèure-la cuinar en directe. Així que us recomanem vivament que escolliu la vostra recepta preferida i us feu la volteta fins a Molins per a gaudir del espectacle. A més les activitats es faran a l'aula gastronòmica del mercat. Hi ha un lloc millor per a gastrogaudir que un mercat? A mi em sembla que no.

El programa és el següent:


Ah! Que en teniu més d'una de preferida... no és problema! A Molins són molt acollidors i estaran encantats que hi aneu tantes tardes com us vingui de gust :) A mi m'ha cridat molt l'atenció el tartar, perque darrerament els tartars m'han donat força moments de felicitat.  


Com arribar-hi?


Qui hi ha darrera d'aquest sarao gastronòmic (al loro, novena edició) és l'Ajuntament via Molins de Rei Centre Comerç i ho organitza el col.lectiu de comerciants Bot Mol i porta la comunicació digital la gent de Expogestió.
Què, ens veiem a Molins? :)

2 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

ho tindré pelut per anar-hi, massa feina, la setmana que ve. Però en tot cas, que ho passis molt bé i fes crònicaguai! Petons

Anònim ha dit...

Pues, en tocante a viajar hasta Molins de Rei, va a ser que no; problema de agenda y localización. Además, el pie izq mío está hecho unos zorros y duéleme en demasía. O séase, que no estoy para ferias, ni para verbenas ni farolillos de papel.
Berebundo de Atalante