dijous, 27 de febrer del 2014

de sorteig: Beer & Sushi. Cinc invitacions per el maridatge!!!

Estimats gastroblocaires,

Tenim sorteig a la vista: tast de cerveses artesanes amb sushi cuinat en viu i en directe. El proper dimecres dia 5 de Març a les 19h a The Singular Kitchen de Sant Cugat. Ens farà el tast en David Serrano de Birra Baladin i el sushi en Andrès Rico (sushi-man de Izakaya tabernas japonesas).


5 invitacions per als que us abelleixi venir a gaudir d'aquesta combinació total, gratix amb Gastroblocaires. I l'únic requisit per a participar és apuntar-se al sorteig deixant un comentari en aquesta entrada. Va, que nos las quitan de las manos...heh!

Diumenge al vespre donarem a conèixer els guanyadors :)

12 comentaris:

Maida ha dit...

Em va justet de temps però vinga, m'hi apunto que tinc la germana que treballa a Sant cugat

Maria Ruiz - La tata ha dit...

M'apunto!!! m'encanta el sushi i amb una bona birreta més ;)

Unknown ha dit...

Cervesa i sushi.... ho vull tastar!!!!!

Unknown ha dit...

Cervesa i sushi..... ho vull tastar!!!!!

Unknown ha dit...

Cervesa i sushi..... ho vull tastar!!!!!

Unknown ha dit...

Doncs va m'apunto, a veure si hi ha sort.

Tiriti ha dit...

Jo si va la Maida m'apunto

Tiriti ha dit...

Jo si va na Maida m'apunto

Manel ha dit...

Sushi y Cerveza? uffffffffff dos de las cosas que CASI no me gustan.... Apúntame!!!!!!!!!!!! :-D

Unknown ha dit...

Quina salivera

Laf ha dit...

M'apunto! Nyam

Cuinetes ha dit...

M'apunto!!! Que mola mazo mogollón!!!!
M'encanta el sushi!!! I la cervesa també!! xD
:)))))