diumenge, 9 de febrer del 2014

de vi amb Beatles. Festival eno-musical.

Fa un parell de setmanes vaig tenir la sort de ser convidat per l'Esteve Esteve a un tast de vins combinats amb música dels Beatles que es va realitzar a la associació El Social de Terrassa. Aquesta associació és un clàssic de la societat civil de la ciutat, en total són més de 800 socis i compta amb una secció de tast d'uns treina membres. Aquest grup mensualment organitzen trobades on combinen el vi amb elements com la música, la lectura poètica i altres activitats creatives.

Vaig crèixer amb un tocadisc que reproduia compulsivament els recopilatoris vermell i blau dels peluts de Liverpool. Així que passar una vetllada amb experts que comentin vins de tot el món va ser #laputacanya (vem tastar un riesling alemany el.laborat per Aselmann, un australià del macro celler Penfolds, un Robert Mondavi de California, el Abadal de casa nostra i un vi kosher també el.laborat ben a prop). Tots aquests vins reflectien algun dels paisos que els Beatles van visitar fins que van decidir deixar de fer gires l'any 1966.


Sobre el tast de cadascun no m'hi posaré que em falta nivell, però sí que us deixo amb l'anàlisi que l'Esteve va fer del riesling i la seva acidesa controlada. Una bona manera d'introduir-se en aquesta varietat de vins d'alçada dels que jo en soc fan... en la seva versió dolça. Heh!


Amb cada vi hi va haver una cannçó interpretada en directe mentre ens deleitàvem amb la copa, i no us ho perdeu, al final una paella descomunal preparada per l'equip del Rest. Ristol de Viladecaballs. I tot això en un dimecres. Un dimecres? Doncs sí, pabernosmatao XD

1 comentari:

el taller de cuina ha dit...

Jo soc fan dels Beatles, l Abadal i el riesling. Pero vaig passar mes hores al Social q a casa durant l adolescència, i no bevent riesling alemany precisament!!