dimecres, 13 d’abril del 2016

de La cuina del Martinet. Llibre d'Àngels Puntas & friends


L'Angels Puntas és cuinera multitasca i simpàtica. Apuntada des de fa anys a saraos i trobades -també als dels blocaires de cuina, per cert- també fa tallers diversos per a molts tipus de public diferent. Entre les diverses feines, portava el timó del menjador de la escola CEIP Martinet (Ripollet) on fins fa un temps es va encarregar no només d'alimentar la quitxalla saborosament i sana, sino també de difondre entre tota la comunitat educativa els valors de la bona alimentació.

D'aquesta tasca ha sorgit un llibre preciós anomenat La cuina d'el Martinet, editat per l'associació de pares de l'escola i on es combinen les receptes de l'Àngels i les il.lustracions dels alumnes de l'escola.






Un recull com aquest ha d'estar a la biblioteca de casa, per suposat. El simbolisme associat al mateix va molt més enllà del simple recull: fa anys que penso que la cuina&alimentació hauria de ser una assignatura dins del pla d'estudis. És claríssim que aquests nens han estat exposats a la sanissima influència de la cuina com a eina per a viure millor i viure més feliç dins de les circunstàncies personals de cadascú.
Angels, obviament et felicito no només per el llibre sino per la  idea i encara més per el missatge de fons que transmet. I també als nens i als pares que segur que hi han posat il.lusió. I encara diré més: també sospito que entre tots heu sabut crear un ambient de comunitat maco i saníssim en aquest centre. Bé, potser em passo de hippie. No ho he pogut evitar.




El preu del llibre són només 15 euros (12 per als membres de l'associació de pares de l'escola) i es pot adquirir demanant-lo a l'adreça de correu electrónic
receptesdelmartinet@gmail.com 


2 comentaris:

José Padilla ha dit...

Grande Angels !!

Anònim ha dit...

Bona feina i bona cuina els del Martinet.
Gràcies per la info.
Vallfogona Forn