dimarts, 19 de juliol del 2022

de ràdio days: recomanant el Tragamar (Calella de Palafrugell) a La Fonda de Catràdio amb Pep NoguéSegona recomanació de l'estiu al programa La Fonda de Catalunya Ràdio de la mà d'en Pep Nogué.

Aquest cop cap a la Costa Brava, a Calella de Palafrugell i el Tragamar: a primeríssima linia de mar em vaig fotre unes sardines, unes anèmones i un arròs i aixó em sembla a mi que és mastegar molta felicitat.Podeu escoltar l'audio de la secció a partir del minut 3 amb 30 segons aprox:Link al programa sencer:
https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/la-fonda/creativitat-i-gastronomia-amb-eugeni-de-diego/audio/1142198/

A banda dins el programa també hi surt la fantàstica Xesca Coll, mallorquina de tremendo poderío i encara major coneixement. Imprescindible. A partir d'aqui, les notes SENSE REDACTAR que portava per a la grabació :), sempre hi queden coses que no caben dins el temps limitat!

2- TRAGAMAR (CALELLA)

Un clàssic de primera linia de Calella. Amb una terrassa molt agradable a metre i mig de la platja. Local acolorit, amb molta llum per grans finestrals.
Cuina clàssica, centrada en les coses del mar, sense complicacions i amb plats ben acabats.
Tan ben situat al bell mig de la platja que sembla impossible, al Tragamar si et despistes acabes a la sorra de la platja de Calella. Bona realització de l'arròs a preus ben assequibles tenint en compte la localització. Racions més que generoses, servides en olla rústica de ferro. Ben caldós, com ha de ser, ben profund, com ha de ser.


Anènomes o Ortigues de mar ben fregides


Patates Bhután – amb crema, Bunyols bacallà en format xurro , Sardines a la planxa amb pà amb tomàquet, Paella de senyoret, amb gambes, calamars i musclos

Cassola d’arròs caldós de peix i marisc

Cassola d’arròs melós de llamàntol

Costelles a baixa temperatura amb salsa barbacoa Carpaccio de gambes de Palamós amb pesto i pinyons

Cloïsses al vi


Escamarlans amb muselina

RECUIT DE FONTETA AMB MEL
RUS DE CAN MASSOT DE LA BISBAL – PASTÍS AMB SABOR D’AMETLLES I AVELLANA

BROWNIE AMB GELAT
PASTÍS DE LLIMONA
CREMA CATALANA

Platja del Canadell, s/n (Calella de Palafrugell) Tel. 972 61 43 36. Horari: dilluns a diumenge 13:00 a 15:30h i 20:00 a 22:30h. Preu arròs: 19 euros.
http://www.tragamar.com/